2019-10-23 00:59

Continuă UMILINȚELE pentru FCSB. Trupa lui Dică, ELIMINATĂ din Cupă cu scor de neprezentare

 |  16:13
Continuă UMILINȚELE pentru FCSB. Trupa lui Dică, ELIMINATĂ din Cupă cu scor de neprezentare

Trupa lui Nicolae Dică s-a făcut de râs în sferturile de finală ale Cupei României, fiind învinsă cu scor de nereprezentare de echipa de eşalon secund FC Hermannstadt, într-un meci jucat la Sibiu, care ar fi trebuit să aibă loc miercuri, dar a fost amânat din cauza terenului înghețat. Golurile gazdelor au fost marcate de B. Rusu '11, '62 și de Blănaru '29.

Cu o defensivă improvizată, formată din renegații Larie, Artur Jorge sau Filip, care au fost umiliți în cel mai pur stil, oaspeții n-au avut replică în fața forței sibienilor, care au făcut ce-au vrut pe teren. Portarul Cristian Bălgrădean a debutat astfel la FCSB cu trei goluri primite, însă a reușit și să evite înscrierea altor câteva goluri ca și făcute.

Destul însă despre FCSB, care a făcut figurație, chiar dacă i-a avut în componență pe Budescu, Man, Nedelcu, Coman, Tănase sau Ovidiu Popescu. De partea cealaltă, Hermannstadt, cu câțiva fotbaliști cu state vechi în Liga 1, ca Tătar, Danci, Dîlbea, Hergheligiu, a fost permanent la cârma partidei, scorul de pe tabelă fiind prea mic față de cum au stat lucrurile în teren.

“Nu am nici o explicație de ce ne-am prezentat în halul ăsta. Em fost penibili. Când intri pe teren fără atitudine, asta se întâmplă. Sunt supărat pe toți jucătorii care au intrat astăzi. Cupa era un obiectiv al nostru. Nu avem nici o scuză. Nici cu teren, nici cu nimic”, a spus Nicolae Dică după meci.

Cum s-au marcat golurile:

Min. 11, 1-0: Bogdan Rusu a profitat de un stop greşit al lui Bălaşa, l-a driblat pe Larie şi a marcat cu un şut la colţul lung;

Min. 29, 2-0: Portarul Căbuz a degajat balonul, doi jucători ai gazdelor au deviat cu capul, iar mingea a ajuns la Blănaru, care a marcat cu un şut plasat.

Min. 62, 3-0: Rusu a profitat de o eroare în defensiva FCSB şi a înscris cu capul din şase metri.

FC Hermannstadt: Căbuz - Al. Coman, Pîrvulescu, Ionuţ Stoica, Tătar - Danci, Dîlbea - P. Petrescu (Lupu '68), Blănaru (Târnovan '81), Herghelegiu (Neagu '85) - B. Rusu. Antrenor Alexandru Pelici.

FCSB: Bălgrădean - Artur Jorge (Ianis Stoica '66), Larie, Bălaşa, Filip - Ov. Popescu, Nedelcu (Gnohere '46) - Man, Fl. Tănase, Budescu - Fl. Coman. Antrenor Nicolae Dică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE