2019-07-18 14:29

CONTRA a pus degetul pe rană. Selecționerul știe care este PRINCIPALA meteahnă a fotbalistului ROMÂN

 |  11:14
CONTRA a pus degetul pe rană. Selecționerul știe care este PRINCIPALA meteahnă a fotbalistului ROMÂN

În fotbalul românesc există o vorbă. Născut talent și mort speranță. Asta li se aplică multor jucători de pe meleagurile mioritice, care cum au dat puțin de “mirosul” banilor, transferându-se la o echipă cu nume din țară sau străinătate, și-o iau în cap, o lasă mai moale cu pregătirea, uită fotbalul, iar drept dovadă, majoritatea dintre ei sunt trimiși “pachet” de unde au venit. Iar exemplele sunt nenumărate.

Asta a observat și selecționerul Cosmin Contra, care a ținut să le dea câteva sfaturi tinerilor fotbaliști români. "Guriţă" e convins că numai cu suferinţă şi sacrificii poți face performanță în fotbal

Avem mulţi jucători talentaţi, dar în fotbalul românesc alta e problema. Ar trebui învăţaţi de când sunt copii ceea ce înseamnă fotbalul de performanţă. E nevoie de sacrificii, eu aşa văd fotbalul de performanţă. să suferi în anumite momente pentru meseria asta. Ca fotbalist profesionist, nu-ţi permiţi vacanţe, nu-ţi permiţi zile libere, cum au alţi oameni. Nu ai un program prea liber, e nevoie de sacrificii, iar această mentalitate, din păcate, la noi are de suferit.Am impresia că ne mulţumim cu puţin, nu ne dorim prea multe. Ajungem la un anumit nivel şi ne oprim acolo. Avem talente care pot juca în orice campionat din lume, dar se mulţumesc cu puţin. Încerci să ajungi la ei, să-i faci să înţeleagă anumite lucruri, dar, până la urmă, tot de ei depinde, de ceea ce îşi doresc în viaţă" , a declarat selecţionerul României, Cosmin Contra, conform TelekomSport.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-26Parerea ta...

VFD
26 Dec 2017

problema este mentalitatea de a nu-i convenii de cineva.rezultatele slabe de pe vremea lui christoff daum ,a fost faptul ca nu era acceptat de jucatori,dupa cum ''vorbea''[adica tzipa],iar jucatorii se speriau de el .la interviuri inventau felurite motive ieftina c-a=ekipamentul sau ca medicul era slab.datorita antrenorului pe care nu-l acceptau ,ei jucau slab intentzionat.un alt motiv ar fii ca ''acolo unde federatzia shi liga sunt in scandal,nici boii nu trag''.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE