2019-12-09 21:29

Contra e OPTIMIST înaintea meciului cu Muntenegru la DEBUTUL în Liga Naţiunilor

 |  14:48
Contra e OPTIMIST înaintea meciului cu Muntenegru la DEBUTUL în Liga Naţiunilor

Selecţionerul Cosmin Contra spune că meciul cu Muntenegru, primul din Liga Naţiunilor, este foarte important pentru parcursul echipei naţionale în această competiţie şi promite un joc în care România va ataca şi va încerca să înscrie. Tricolorii vor debuta în noua competiție contra Muntenegrului, vineri, la Ploiești, pe Stadionul "Ilie Oană", într-o partida se va disputa fără spectatori, în urma unei sancţiuni primite în preliminariile Euro 2016, pentru mesajele cu tentă rasistă şi xenofobă afişate la meciul cu Grecia, de pe teren propriu.

“Sunt încrezător, pentru că băieții s-au antrenat foarte bine, au venit foarte concentrați la lot, conștienți de importanța de a începe bine această competiție și sper să ne prezentăm la ora jocului la fel de bine cum am făcut-o săptămâna aceasta, dar și la ultimele amicale. Acum este o altfel de campanie, ce-a fost acum doi ani la Mondiale, a fost. E important că s-a văzut o schimbare în jocul echipei naționale  și suntem încrezători că putem arăta altfel, mai bine ca acum doi ani”, a spus Contra, care nu se va baza la acest meci pe Răzvan Marin, suspendat, şi pe Eric Bicfalvi, accidentat.

"Primul joc este important, dar eu am lucrat și am pregătit deja și meciul cu Serbia, pentru că nu mai aveam timp după aceea. Nu există nicio relaxare în rândul jucătorilor noștri, pentru că Muntenegru nu stă doar în Jovetic. Au și alți jucăptori de valoare. Este oricum o națională foarte puternică  la fazele fixe, așezată bine în teren tactic, defensiv, așa că nu va exista relaxare vineri seară. Eu nu motivez jucătorii cu alte referințe. Ei trebuie să-și facă propria referință. Parcursul pe care l-am avut noi până acum ne face să fim încrezători. Trebuie să facem noi meciuri de referință și să rămânem în arhivele voastre”, a mai declarat "Guriţă".

Selecționerul a vorbit și despre principalele sale trei obiective pe banca naționalei. ”Ăsta a fost unul dintre obiectivele mele la echipa națională. Și anume ca jucătorii să vină cu plăcere, să aibă responsabilitatea de a da totul pe teren și pentru a-i face fericiți în primul rând pe ei înșiși, apoi pe familiilor lor și nu în ultimul rând pe fani”, a încheiat selecţionerul.

Foto: frf.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE