2019-10-23 00:53

CORLEONE face dezvăluiri incredibile din CULISELE luptei pentru scaunul suprem de la FRF

 |  15:16
CORLEONE face dezvăluiri incredibile din CULISELE luptei pentru scaunul suprem de la FRF

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir a declarant că lupta pentru conducerea FRF este una între servicile secrete şi puterea politică. El consideră că actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, este susţinut de servicii, în timp ce Ionuţ Lupescu, principalul său contracandidat, ar avea susţinerea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. La alegerile programate pe 18 aprilie pentru șefia Federației şi-au anunţat candidatura Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi fostul fotbalist Marcel Puşcaş.

"Părerea mea, că prin Dâncu, (n.r. - Burleanu) mai este susţinut (n.r. - de servicii). A picat Fota de la preşedinţie, au picat Coldea, Maior, dar a rămas Dâncu, iar Dâncu este o piesă tare. Credeţi că Dâncu şi cu grupul de la Cluj stau cu mâinile în sân? Părerea mea e că Burleanu are 49 la sută şanse (n.r. - să fie reales). Burleanu are presa de partea lui. Am auzit că l-a luat Gino (n.r. - Iorgulescu, preşedintele LPF) de mână (n.r. - pe Lupescu) şi l-a dus la Dragnea. Aici se bate monedă, între forţa politică şi forţa serviciilor. Problema e în felul următor: nu ştiu dacă Dragnea se bagă. Că Dragnea e ca Iliescu. A promite şi a iubi nu costă niciun leu", a declarat Dragomir, la Pro X.

Fostul şef al LPF spune că îl susţine pe Ionuţ Lupescu la alegerile din 18 aprilie, deşi fostul internaţional i-a pus multe "tălpi" când era director la FRF. "Mie mi-a făcut mai mult rău Lupescu decât Burleanu, dar trebuie să fiu corect cu mine, în primul rând. Lupescu a fost fotbalist de echipa naţională, a lucrat în federaţie, când îmi punea mie tălpi, a lucrat la UEFA. Dar Lupescu de fiecare dată când m-a întâlnit mi-a spus: <Să trăiţi, nea Mitică!> A ieşit pe stradă revoluţionar împotriva mea, unic în istoria omenirii. Deci ar trebui să-i fiu ostil, duşaman lui Lupescu. Dar trebuie să recunosc că Lupescu a făcut nişte progrese fenomenale şi în comparaţie cu Burleanu este cum ai compara Rolls-ul cu Dacia. Eu îl sprijin pe Lupescu numai datorită faptului că merită, nu mi-a niciun favor, mi-a făcut numai necazuri, nici nu o să am nevoie în viaţa mea de el. Dar să-l compari pe Burleanu cu Lupescu este o blasfemie. Dar dacă ar fi să aleg dintre cei doi l-aş alege pe Marcel Puşcaş. Fost fotbalist mare, preşedinte de club, a lucrat în federaţie, e un om cinstit, corect, spune lucrurilor pe nume. Puşcaş nu are aspectul comercial al lui Lupescu, asta da", a mai afirmat cel poreclit Corleone, care, întrebat dacă Marcel Puşcaş s-ar alia cu Răzvan Burleanu la alegeri, Dragomir a răspuns: "În proporţie de 99,99 la sută. A fost şi om politic şi în politică te faci frate cu dracu până treci puntea"


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE