2020-07-14 07:14

Cosmin Contra trăieşte un adevărat COŞMAR la Madrid

 |  14:45
Cosmin Contra trăieşte un adevărat COŞMAR la Madrid

Fostul selecţioner al naţionalei României, Cosmin Contra, traieşte un adevărat coşmar la Madrid, acolo unde are reşedinţa. Zona în care locuieşte este lovită cel mai puternic de noul coronavirus. “Guriţă” spune că de curând i-a murit o vecină, iar părinţii unor prieteni se zbat între viaţă şi moarte. Speriat, Contra se află în autoizolare de circa trei săptămâni şi nu a mai venit nici măcar în România ca să-şi viziteze mama.

„Toată lumea suferă! Situația, din păcate, nu se ameliorează, suntem triști pentru că mor oamenii. Mor părinții unor prieteni. O vecină, de-ale mele, a murit ieri. Era o femeie mai în vârstă. Stăm de trei săptămâni închiși în case și ieșim o dată la 5-6 zile pentru cumpărături. E puțin frustrant că nimic nu s-a îmbunătățit și că situația nu s-a ameliorat. Noi credeam că săptămâna asta se vor mai liniști lucrurile, mai ales cu toate restricțiile de aici, dar se pare că nu am ajuns la vârful acestei pandemii.  Sperăm că la final săptămânii sau la începutul următoarei săptămâni să vedem o îmbunătățire. Asta ne-ar da speranțe că lucrurile vor evolua în bine. Trebuie să trecem peste acet coșmar. 

Nu mă așteptam ca pandemia să se răspândească așa mult în Spania. Eu, care știam că sistemul medical de aici e foarte bun, unul dintre cele mai competemte din Europa. Dacă spitalele au câte o mie de paturi la Terapie Intensivă, au două mii de cazuri pe zi. O mie de persoane sunt tratate, dar restul nu. Este clar că Guvernul de aici a luat cele mai proaste decizii de la început! Nu au luat măsuri de siguranță. Acum s-au oprit activitățile care nu sunt importante, inclusiv construcțiile.

Am văzut că sunt mulți români care au plecat acasă pentru că nu mai se simțeau în siguranță aici. Dar vreau să transmit un mesaj. Cine vine în România trebuie să stea în carantină 14 zile, acasă sau unde le spun autoritățile. Eu nu am riscat să mă duc la mama acasă. Stau acasă la mine și știu că așa o ajut pe mama și pe cei apropiați mie”,  a declarat Cosmin Contra la Pro X.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE