2020-04-09 04:21

Cosmin Olăroiu a debutat cu un eșec la Cupa Asiei: Arabia Saudită – China 0-1

 |  14:28
Cosmin Olăroiu a debutat cu un eșec la Cupa Asiei: Arabia Saudită – China 0-1

Florentin Dincă

Debut cu stângul pentru Cosmin Olăroiu la Cupa Asiei, competiție care se desfășoară în Australia. Echipa antrenorului român, Arabia Saudită, a cedat primul meci de la Antipozi în fața Chinei, scor 0-1, într-un joc în care elevii lui Oli au dominat ostilitățile din teren.

Momentul decisiv al întâlnirii s-a petrecut în repriza secundă, mai precis în minutul 62, la scorul de 0-0, când Naif Hazazi (Arabia Saudită) a ratat o lovitură de la 11 metri. Până atunci, tot arabii fuseseră mai periculoși, având câteva oportunități de a deschide scorul. Și cum în fotbal ocaziile se răzbună, chinezii au dat lovitura cu 10 minute înainte de final, prin Yu Hai.

”Mi-a plăcut cum s-a mișcat echipa în primele 60 de minute de joc. Cu o mai bună organizare a jocului cred că putem obține mai mult în meciurile viitoare din grupă. Din păcate, avem mari probleme cu condiția fizică”, a spus Cosmin Olăroiu.

Este al treilea eșec consecutiv al lui Cosmin Olăroiu de când a devenit selecționerul Arabiei Saudite. Românul a pierdut și cele două amicale de dinaintea Cupei Asiei, 1-4 cu Bahrain și 0-2 cu reprezentativa nord coreeană.

Saudiții sunt acum condamnați să câștige următorul meci din Grupa B, cu reprezentativa Coreei de Nord, pe 14 ianuarie. Ultimul meci al Arabiei Saudite va avea loc pe 18 ianuarie, cu Uzbekistan, cea care a triumfat în prmul meci din grupă, 1-0 contra Coreei de Nord.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-10

In legatura cu acest articol...

CUPA ASIEI. Cosmin Olăroiu debutează sâmbătă oficial pe banca Arabiei Saudite
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE