2020-02-24 08:20

Craiova, somată de FRF să semneze cu Piţurcă

 |  18:10
Craiova, somată de FRF să semneze cu Piţurcă

Sosit la Universitatea Craiova pe 26 august, fostulselecţioner Victor Piţurcă nu a parafat încă o înţelegere cu gruparea dinBănie. Oficialii olteni au comunicat Federaţiei noul staff tehnic, în frunte cuPiţi, însă nu au înregistrat nici o înţelegere la forul condus de Mircea Sandu.

Conform regulamentului, dacă acest lucru nu se va face întermen de maxim o lună de la data instalării în funcţie, atunci lui Piţurcă ise va interzice dreptul de a sta pe bancă la meciurile Universităţii. “Noiam primit un fax din partea echipei craiovene prin care am fost anunaţaţi că stafful tehnic a fost schimbat. Au termen de fix o lună să netrimită contractul antrenorului, altfel, după doar o zi de întârziere, acestanu mai are voie să stea pe bancă”, a spus pentru,“Puterea”, directorul Şcolii de Antrenor din cadrul FRF, Mircea Rădulescu.

Momentan, pe site-ul oficial al Universităţii, Piţurcăeste singurul membru al staffului tehnic, cu funcţia de manager general. EugenNeagoe, Gabi Boldici şi Martin Tudor nu apar încă în organigramă.

Mititelu neagă problemele cu Piţurcă

Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, susţine că nu sepune ca Victor Piţurcă să plece din cauza problemelor financiare cu care seconfruntă clubul. „Gazeta Sporturilor” anunţa că “Satana” vrea să renunţe la Universitatea deoarece jucătorii nuşi-au încasat restanţele financiare. “Sunt probleme laclub, dar nu pot fi rezolvate aşa repede. Sper ca în următoarele două-trei lunisă asigurăm bugetul pentru doi sau trei ani”, a afirmat Mititelu.

Aliuţă in, Bordeanu out

Gruparea din Bănie, care a împlinit în urmă cu două zile62 de ani de la înfiinţare, intenţionează să-l transfere pe mijlocaşul MarianAliuţă. Liber de contract după despărţirea de azerii de la Neftci Baku, jucătorulîn vârstă de 32 de ani s-a pregătit în această vară cu Victoria Brăneşti şieste unul dintre favoriţii lui Piţurcă. Tehnicianul a fost cel care l-atransferat la Steaua, iar mai apoi l-a convocat la naţională când nimeni nucredea în el.

În schimb, fundaşul stânga Valeriu Bordeanu a refuzatoferta oltenilor şi a semnat un contract valabil două sezoane cu Dinamo.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-05-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE