2019-11-15 20:47

Cristian Tudor Popescu l-a INSULTAT pe HAGI. Mihai Gâdea a răbufnit: "Îmi stârnește un sentiment..."

 |  23:01
Cristian Tudor Popescu l-a INSULTAT pe HAGI. Mihai Gâdea a răbufnit: "Îmi stârnește un sentiment..."

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a criticat din nou, marți, pe Gică Hagi pentru că nu a votat la alegerile europarlamentare și i-a transmis marelui jucător și antrenor ca, înainte de a mai vorbi despre România, să meargă la vot.

"Hai s-o luăm pe rând. Domnul Gheorghe Hagi, care vrea să facă atât de multe pentru România aici, în România - și face - nu a votat la alegerile europarlamentare.

A spus că nici nu știe că au loc. Poate că ar fi bine să înceapă prin a merge la vot și după aceea să vorbească despre alte lucruri interne ale României", a spus CTP, într-o intervenție televizată, la Digi24, amintind o declarație din luna mai a lui Hagi.

Mesajul lui Cristian Tudor Popescu a fost comentat, la Sinteza zilei, de Mihai Gâdea.

"Nu pot să nu-mi exprim și eu opinia și să fiu într-un dezacord profund cu domnul Cristian Tudor Popescu. CTP simte nevoia să-i dea, de la înălțimea domniei sale, cu o aroganță care de data asta îmi stârnește un sentiment nu foarte plăcut, un dos de palmă lui Gheorghe Hagi pentru că și-a permis să vorbească nevotând la alegerile europarlamentare.

Gheorghe Hagi a avut unul dintre celemai bune discursuri. Cred că poate să concureze la categoria cel mai bun discurs din România ultimilor 10 ani", a spus Mihai Gâdea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-30Parerea ta...

WERNNER
30 Oct 2019

cum l-a insultat pe Hagi? pocaitul rosu de gadea isi da cu parerea?cine-l asculta?retardatii doar.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Focare de infecţie. Povestea lui "Dom profesor" Traian Băsescu a întâmpinat candidatura Monicăi Macovei cu o rafală de reproşuri, în loc de salve de tun. Un fleac, a ciuruit-o! În intervenţia televizată de marţi, preşedintele Băsescu, asemenea Regelui Hagi, a transmis norodului că ar fi bine ca să fie bine. Adică Ponta să nu ajungă sub nici o formă la Cotroceni. Drăcia dracului, ne-a dat de înţeles că nu dă doi bani nici pe ceilalţi concurenţi. Cu ăi nerozi înscrişi în cursă, noi cu cine votăm? E drept, de Cristian Diaconescu, căruia i-a dăruit prima semnătură pentru susţinerea candidaturii, nu a zis nici că-că, nici că-că
06 Aug 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE