2020-07-03 21:03

Criză mare la FCSB. Secundul secundului a prefaţat meciul cu Mlada Boleslav din Liga Europa

 |  13:39
Criză mare la FCSB. Secundul secundului a prefaţat meciul cu Mlada Boleslav din Liga Europa

FCSB va întâlni echipa Mlada Boleslav, joi, la Giurgiu, de la ora 21.30, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Echipa a rămas pe mâna necunoscutului Vergil Andronache, nimeni altul decât secundul lui Bogdan Andone, plecat de la echipă de curând, care la rându-i a fost secundul lui Mihai Teja. “Principalul” rămas în funcţie după ce mai mulţi alţi antrenori au spus pas propunerilor lui Gigi Becali a părut vizibil stânjenit la conferinţa de presă oficială unde a fost supus tirului de întrebări despre calitatea şi autoritatea sa la echipa roş-albastră.

“Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci destul de dificil. În schimb, pentru asta ne-am pregătit, am discutat şi după ultimul joc din campionat, care nu a ieşit exact aşa cum ne-am dorit şi noi. Ne-a bucurat foarte mult dorinţa jucătorilor de a câştiga. De astă-vară ştiam că focusul este pe Liga Europa şi ne dorim din tot sufletul să putrem să facem un meci bun, să câştigăm, ne dorim să nu luăm gol în primul rând. Aşteptăm cu încredere meciul de mâine. Noi respectăm fiecare adversar. Mai ales în condiţiile date nu cred că pot să-mi permit că meciul va fi uşor. Dar în acelaşi timp avem foarte mare încredere în noi. Nu consider asta un test. Eu sunt aici, mă simt acum un antrenor principal. Cred că antrenorul trebuie comparat cu un dirijor. Dirijorul nu trebuie să ştie să cânte la toate instrumentele, trebuie doar să asigure armonie în orchestră. Acelaşi lucru trebuie să se întâmple şi cu mine”, a afirmat Andronache.

“Până în momentul în care va veni altcineva, dacă va veni, noi nu ne-am oprit niciodată din a studia adversarul, din a pregăti antrenamentul şi asta vom face tot timpul. Zilele trecute când l-aţi întrebat pe Panţâru cum se simte fără antrenor principal puteam pertinent să spun şi eu poate avem nevoie de antrenor secund. Zi de zi discutăm. Acum am plecat din vestiar şi asta le-am spus: am acceptat lucrul ăsta pentru că simt respect din partea lor. La ultimul meci probaibl că aţi văzut cu toţii putem să reproşăm orice altceva, dar atitudinea jucătorilor nu cred că o putem pune la îndoială. Niciodată nu m-am gândit că la meciul cu Mlada nu voi sta pe bancă. Este problema patronului ce spune. Eu aici sunt dator să asigur o continuitate echipei. Nu m-am gândit nicio clipă. Până în momentul în care vine şi mi se spune: de astăzi vine alt antrenor, eu trebuie să asigur continuitate. Nu mă opresc în a munci şi nu mă opresc în a pregăti jocul. Acelaşi lucru l-am spus şi jucătorilor şi simt asta. Nu am absolut niciun fel de problemă. Nu simt absolut nicio presiune. Încerc să fiu realist, nu este unul din cele mai bune momente, dar nici nu-l consider greu”, a mai spus tehnicianul.

Foto: digisport.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE