2020-07-04 00:20

CS OLIMPIA. Pe unde mai pot face copiii ciclism în Bucureşti

 |  19:42
CS OLIMPIA. Pe unde mai pot face copiii ciclism în Bucureşti

Cu siguranţă că mulţi părinţi din Capitală se întreabă unde îşi pot duce odraslele întrăgostite de mersul pe biciciclete care, pe viitor, să facă şi performanţă din acest hobby. Primul club care îi aşteaptă pe micuţi, dar vor urma şi altele expuse în ziarul Puterea, este CS Olimpia, club de tradiţie, înfiinţat încă din 1948.

Spre exemplu, sportivii secţiei CS Olimpia au obţinut anul trecut 54 de medalii la Campionatele Naţionale, la cele 4 ramuri (şosea, velodrom, ciclocros, MTB). Şi în 2016 eforturile au dat roade, rutierii de la gruparea din Capitală au fost pe podiumul întrecerilor consacrate de pe plan intern. În prezent, la CS Olimpia sunt legitimaţi 30 de ciclisti, cu toţii la categoria copii A, B, C sau D1 (16 sportivi) cadeţi (6 sportivi), juniori (4 sportivi ) şi tineret/ under 23 (4 sportivi).

“În urmă cu aproape 3 ani, am pornit alături de colegul Mircea Brebene acest proiect de dezvoltare a unei secţii de copii şi juniori la CS Olimpia, pentru că vrem să lăsăm ceva în urma noastră. Visul nostru este ca măcar unul din aceşti copii să ajungă să reprezinte România la Jocurile Olimpice. Nu este uşor, dar cu multă dăruire şi sprijin din partea parinţilor sperăm să ne atingem obiectivele”, a declarat coordonatorul secţiei de ciclism de la CS Olimpia, Mihai Anghel.  

Pentru cei interesaţi, copiii pot fi înscrişi sau se pot înscrie gratuit. Pentru cei care dau dovadă de abilităţi şi calităţi mult peste medie vor primi biciclete de antrenament şi concurs, biciclete ale căror preţuri variază de la câteva sute la câteva mii de euro. Sportivii care prind podiumurile la concursurile naţionale vor fi recumpensaţi cu diplome şi premii de la diferiţi sponsori care constau în articole şi materiale de concurs. Adresa CS Olimpia este pe Şoseaua Iancului, nr 128 A, sector 2, Bucureşti, telefon 021.250.24.25. Persoana de contact: antrenor Mircea Brebene - 0723.43.89.41.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE