2019-10-23 03:04

CSM București are un nou ANTRENOR. Acesta le-a mai pregătit pe “tigroaice”. Ce OBIECTIV are

 |  16:21
CSM București are un nou ANTRENOR. Acesta le-a mai pregătit pe “tigroaice”. Ce OBIECTIV are

Oficialii lui CSM București au negociat în ultimele zile cu mai mulți antrenori, printre care Thomas Ryde, Gustav Gjekstad și Per Johansson, însă ultimul a fost cel norocos. El a mai antrenat campioana României și anul trecut, cu care a terminat pe locul 3 Final Four-ul Ligii Campionilor.

Dacă dinspre gruparea bucureșteană încă nu a a venit o confirmare oficială, Per Johansson a dezvăluit în presa din Suedia că a semnat deja contractul cu CSM. În primă fază, înțelegerea este până în vară, dar dacă lucrurile merg foarte bine în această perioadă, contractul va fi prelungit pe încă un an.

”Există puţine ocazii pentru un antrenor să câştige Liga Campionilor. CSM Bucureşti este unul dintre cele mai bune cluburi din lume. Orice altceva decât medalia de aur în Liga Campionilor este un eşec. Nimeni nu ascunde asta în România. Pentru a primi şansa de a dansa din nou pe cea mai importantă scenă am decis să accept oferta de la CSM. Când mi s-a spus că am ocazia să-mi aduc întreaga familie în România, am simţit că este o misiune pe care nu pot să o refuz”, a declarat Per Johansson, actualemte selecţioner al naţionalei din Muntenegru.

CSM Bucureşti va juca în sferturile Ligii Campionilor cu Metz Handball, pe 6 aprilie acasă şi pe  15 aprilie în deplasare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-21Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Lecția specială a lui Ambrosio Martin În urmă cu șase ani, spaniolul Ambrosio José Martín Cedres l-a înlocuit pe Karl Erik Bøhn ca antrenor principal al campioanei Ungariei la handbal feminim, Győr Audi ETO KC. Cu el la timonă, formația maghiară a câștigat Liga Campionilor EHF în anii 2013, 2014, 2017 și 2018, pierzând și o finală, în 2016, în faţa fețelor de la CSM București, pregătite atunci de danezul Kim Rasmunssen. Din 2016, el este și antrenorul echipei naționale feminine de handbal a României
14 Mai 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE