2019-10-22 10:02

CSU CRAIOVA. După Vătăjelu, alţi trei jucători titulari pleacă de la echipă

 |  13:09
CSU CRAIOVA. După Vătăjelu, alţi trei jucători titulari pleacă de la echipă

Florentin Dincă

Cedarea lui Bogdan Vătăjelu la Sparta Praga în această iarnă este doar începutul plecărilor de la CSU Craiova. Acum, când suporterii olteni chiar credeau în posibilitatea câştigării titlului, jocul ofensiv dându-le speranţe, conducerea clubului a deci să vândă mai toţi jucătorii de valoare.

Motivul e unul oarecum de înţeles, dar pică într-un moment total nepotrivit. Vătăjelu a fot vândut la Sparta praga pentru 1,3 milioane de euro, iar în perioada imediat următoare, alţi trei jucători, toţi titulari, vor fi cedaţi pe sume modice. Şi asta pentru că au intrat deja în ultimele şase luni de contract iar la vară le expiră înţelegerile. Dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut, în sensul să primească o ofertă de nerefuzat din partea clubului din Bănie, cei trei nu mai au de gând să rămână la echipă. În cauză sunt străinii Nuno Rocha, Acka şi Madson.

Antrenorul Craiovei, Gigi Mulțescu, a dezvăluit că este hotărât să nu-i mai folosească pe cei trei jucători în cauză, luând în calcul o ipoteză nedorită. “Apare o situaţie ipotetică… Poate semnează cu Steaua și atunci ce facem? Deci iau în calcul să nu-i folosesc în retur pe cei trei.Nu mai vor să continue din vară. Decît să joace cu frîna de mînă trasă…. Dar dacă joacă prost la un meci, pur și simplu, joacă prost! Ce facem? Încercăm să-i vindem, să le găsim echipe”, a declarat la DolceSport Gigi Mulțescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE