2020-08-14 17:43

Cu echipa scăpată de sub control, Şumudică îşi pregăteşte PLECAREA de la Kayserispor

 |  17:04
Cu echipa scăpată de sub control, Şumudică îşi pregăteşte PLECAREA de la Kayserispor

Kayserispor este în comă după patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri, iar echipa a picat pe locul 8 în campionatul Turciei, deşi la un moment dat Marius Şumudică şi elevii s-au luptat la podium. Declinul ireversibil grupării otomane l-a determinat pe antrenorul roman să îşi pregătească bagajele. În plus, şi başkanii echipei şi-au pierdut mult din încrederea pe care o aveau în tehnicianul român.

Chiar dacă abia şi-a prelungit cu încă doi ani angajamentul scadent în vara viitoare, Şumi pare de neîntors în decizia sa, mai ales că acum are o cotă bună şi îşi poate găsi un contract mult mai avantajos decât îl are la Kayserispor, adică jumătate de milion de euro pe sezon. Iar astfel de oferte a avut în această iarnă, venite din ţările arabe.

"Nu ştiu dacă voi fi aici sezonul viitor. Urmează ultimul nostru meci acasă. Vreau să ne luăm rămas-bun de la suporteri cu un rezultat bun. Aş fi putut să plec din Turcia, am primit două oferte foarte bune, dar am rămas şi cred că am avut un sezon bun", a spus Şumudică în presa din Turcia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE