2020-02-22 09:29

Cu fularele bine ascunse. Aşa vor intra fanii DINAMOVIŞTI vineri la meciul cu Poli Iaşi

 |  17:05
Cu fularele bine ascunse. Aşa vor intra fanii DINAMOVIŞTI vineri la meciul cu Poli Iaşi

Clubul Politehnica Iaşi a anunţat că sectorul destinat suporterilor echipei oaspete, în speţă cel al fanilor dinamovişti, va fi închis la meciul de vineri seară contra “câinilor”, din Copou. Mai mult, susţinătorii cu însemnele grupării bucureştene nu vor avea acces în stadion la întâlnirea programată în etapa a cincea din Liga 1. Astfel, fanii dinamovişti vor intra cu însemnele clubului bine ascunse ca să nu fie descoperiţi de forţele de ordine la intrarea în arena moldoveană.

“În urma deciziei Comisiei de Disciplină a FRF din data de 26 -07-2019 în care s-a sancţionat clubul FC DINAMO 1948 cu interzicerea pentru cinci jocuri a galeriei sau a grupurilor de suporteri organizaţi disputate de echipa FC DINAMO în deplasare, clubul CSM POLITEHNICA IAŞI a decis, conform hotărârii luate de Comisia de Disciplină, ca sectorul destinat oaspeţilor să fie închis pe toată durata manifestării sportive. Suporterilor cu însemnele clubului FC DINAMO 1948 li se va interzice accesul pe stadion! Suporterii care vor crea incidente în interiorul stadionului vor fi evacuaţi conform legii 4/2008”, se arată în  comunicatul clubului din Iaşi.

La 26 iulie, Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat clubul FC Dinamo cu interzicerea pentru cinci jocuri a galeriei sau grupurilor de suporteri la jocurile disputate de echipă în deplasare şi cu o penalitate sportivă de 15.000 lei, după incidentele de la meciul cu FC Viitorul, de la Ovidiu. FC Viitorul a fost amendată cu 10.000 de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE