2020-08-12 16:13

Cum este plătit șeful COSR de Ministerul de Interne

 |  14:47
Cum este plătit șeful COSR de Ministerul de Interne

Președintele Clubului Sportiv Dinamo București, George Cosac, preciza anul trecut, în scris, pentru PUTEREA, că Mihai Covaliu ocupă funcția de ofițer principal I (antrenor), având gradul profesional de comisar de poliție.

Prin act administrativ emis de MAI, Covaliu a fost delegat până pe 06.06.2019 la Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR). Practic, fostul campion olimpic la sabie, în 2000, este delegat de CS Dinamo la COSR, până la începutul lunii viitoare. Potrivit Ordonanței de Urgență nr.21, din 18 iunie 2916, pentru modificarea și completarea Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului, „delegarea reprezintă exercitarea temporară de către polițist a unor activități corespunzătoare postului ocupat, în afara locului său de muncă, în aceeași unitate sau într-o altă unitate”, iar „delegarea se dispune în interesul unităii în care este încadrat polițistul sau în interesul unității ierarhic superioare”.

Dar, conform documentelor oficiale, Mihai Covaliu figurează în scripte ca fiind antrenor la CS Dinamo București, club sportiv care este de fapt o entitate militară sub tutela Ministerului Afacerilor Interne. Or, Mihai Covaliu a fost delegat la COSR pentru că a fost ales președinte al forului olimpic românesc, și nu ca antrenor. În plus, COSR nu este aceeași unitate ca CS Dinamo sau o altă unitate a MAI. Mai mult, la ora actuală, Mihai Covaliu este remunerat de către CS Dinamo, adică de MAI, pentru că deține gradul profesional de comisar de poliție. Astfel, potrivit ultimei declarații de avere, Mihai Covaliu a încasat de la MAI ca salariu, în 2017, suma de 46.330 de lei, adică circa 900 de euro pe lună ca ofițer principal I, având gradul de comisar de poliție.  Oare cât de legală este delegarea lui Mihai Covaliu de la MAI la COSR? 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-21Parerea ta...

SăVULEț VOICU NICOLAE
01 Aug 2020

Dragi cetateni,acest mare DARTANIAN,ESTE NEPOTU LUI MAMA ,CÂND VĂ INVITĂ LA INTERVIURI SĂ NU ÂL MAI ,,SĂPAȚI,,E TREABA LUI CÂT CÂȘTIGĂ DRAGU MEU VĂR NU ,,AUDEL,,ȘTII CAND MI-AI LASAT 30 LEI ,SĂ-TI DEA DUMNEZEU ANMIIT,YOU ARE THE BEST CELENGER,STII NU AI MANCAT TOATE CIRESELE LA STÂNĂ
SAVULET VOICU NICOLAE
01 Aug 2020

Dragă AUDEL,POTI TE ROG VERIFICĂ NUMELE ASTA ,,CIOBANU,,CARE A SCHIMBAT NUMELE AN DOSAR,AN 2016.SA ANSCRIS LA ACADEMIA DE POLITIE BUCUREȘTI,DAR A FOST PE MÂNĂ CU ,,DOMNII,,.ESTE UN POLITIST CORUPT CUM E ,,PORTOCALĂ,,.SA NU UITI TE SALUTĂM CU DRAG,TE ASTEPTĂM LA O FRIPTURĂ AN OLT ORICÂND JUD OLT,SAT URSOAIA COM ICOANA,NR 108,STR CUCULUI,ANTREBI DE ,,ION PUIA,,.DACĂ VREI AUDEL TOTUL DIN PARTEA CASEI.
SAVULET VOICU NICOLAE
01 Aug 2020

Sa te uiti la cei trei mușchetari
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE