2020-08-12 02:11

Cum îşi dă Gigi Becali foc la valiză. Decizia prin care Gnohere şi Pintilii vor fi rezerve la Craiova

 |  13:44
Cum îşi dă Gigi Becali foc la valiză. Decizia prin care Gnohere şi Pintilii vor fi rezerve la Craiova

Patronul FCSB, Gigi Becali, a impus o nouă regulă în vestiarul echipei. Şi anume, jucătorii vor fi cântăriţi de acum înainte de fiecare etapă. Cei care vor avea peste două kilograme în plus faţă de greutatea normală vor fi interzişi în echipa de start, urmând a lua loc pe banca de rezerve. Noua regulă îi scoate din echipa titularilor contra Craiovei pe Gnohere şi Pintilii, cei având în momentul de faţă peste cinci kilograme peste greutate admisă în ROI. Meciul din Bănie are loc duminică seară, de la ora 21.00.

"Astăzi se face cântar şi cine are mai mult de două kile în plus nu joacă. Dacă greutatea e 70 de kilograme şi ai 72, poţi să joci, dacă ai 72 şi jumate, nu mai joci. Dacă ai mai mult de două kile în plus, nu joci. Nu joci titular, stai rezervă. În funcţie de cântar se fac titularii. Numai Gnohere, altul nu mai există. Pintilii nu are peste două, are cam acolo, la două kile. Dacă are peste două jumate, la revedere şi cu el", a declarat Becali, la Pro X

Aflat în relaţii extrem de reci de mai mulţi ani cu noul antrenor al CSU Craiova, Victor Piurcă, Gigi Becali l-a lăudat totuşi pe fostul selecţioner, despre care a spus că este printre cei mai buni tehnicieni din ţară. El l-a plasat după Gheorghe Hagi într-o ierarhie a antrenorilor din Liga I.

"Am aşteptări să câştigăm meciul (n.r. - cu Craiova), să luăm trei puncte, pentru că din punct de vedere valoric avem cel mai valoros lot. Au fost accidentaţi zece jucători, jucătorii de bază nu i-am avut, de aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Acum nu mai ştim cu cine să jucăm. Moruţan poate reintra, Man poate intra şi el săptămâna care vine şi Nedelcu, săptămâna care vine sau peste zece zile. Ne aşteptăm să jucăm pe măsura valorii lotului, nu vreau să zic mai multe că nu mai vreau să mă mai laud, să mă mai trufesc, se supără Dumenzeu după aia. Mă aştept să jucăm la valoarea lotului, cine e mai bun să câştige. Mergem la Craiova şi eu zic atât: <Doamne, cine e mai bun să câştige!> Nu poţi să-l compari pe Piţurcă cu antrenorii care sunt acum în România. Piţurcă e mult mai mare ca ei, fără să-i jignesc pe alţii. Bine, în afară de Hagi. Hagi e numărul 1. Asta e valoarea, Hagi Piţurcă şi Dan Petrescu, da. Dacă mă pui să fac un clasament, spun Hagi, între Piţurcă şi Dan Petrescu nu pot să spun cine e locul 2. Nu poţi să-l compari cu italianul (n.r. - Devis Mangia) şi Papură pe Piţurcă. Omul a demonstrat cu calificări, dacă îl conteşti vine şi îţi dă cu calificările în cap şi taci din gură. Aici la fotbal nu este cu vrăjeală. Dar nici el nu poate să facă din argint aur, pentru că argintul e argint şi aurul e aur, nu poate face, el ştie asta. El a zis că vrea titlul, dar acum o să vadă şi în iarnă o să spună că are nevoie 4-5 jucători ca să ia titlul. Eu aşa cred", a spus Becali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE