2020-02-28 17:55

Cum va juca Viitorul în meciul de TITLU cu CFR Cluj? Echipa ar putea fi RUPTĂ în două

 |  14:43
Cum va juca Viitorul în meciul de TITLU cu CFR Cluj? Echipa ar putea fi RUPTĂ în două

Lupta la titlu în Liga 1 s-a reaprins după succesul nesperat al lui FCSB în Bănie, astfel că ultima rundă va fi un a explozivă. CFR depinde doar de ea ca să câştige campionatul, o victorie cu Viitorul asigurându-i medaliile, în timp ce orice alt rezultat, coroborat cu un success al lui FCSB acasă cu Astra, ar duce trofeul în braţele elevilor lui Nicolae Dică. Cum va juca Viitorul în meciul din Gruia? Răspunsul l-a dat chiar Cristi Bivolaru, nimeni altul decât directorul general al clubului patronat de Gică Hagi.

Acesta a subliniat faptul că FCSB trebuie să fie atentă la meciul ei cu Astra decât de partida dintre Viitorul şi CFR Cluj. Totodată, oficialul de la malul mării a mai spus că trei jucători din lotul de seniori al FC Viitorul au şanse mari să fi “cedaţi” la echipa Under-19, care dispută un meci important în semifinalele campionatului de juniori, tot cu CFR Cluj.

Întrebat la Pro X dacă le transmite steliştilor să se bazeze pe Viitorul în lupta pentru titlu, Bivolaru a răspuns: "Să-şi vadă de meciul lor, noi ne vedem de meciul nostru şi vedem ce iese. Asta cu bazatul este foarte relativă în fotbal. Am auzit consideraţiile astea aseară (n.r. - că locul 3 în Liga I asigură prezenţa în manşa a doua preliminară a Ligii Europa). Sigur, e important să joci cât mai târziu, în iulie, altfel primul tur înseamnă să începi cu cupele europene înainte de a începe campionatul, dar asta e. Primul obiectiv este să ne calificăm pentru Cupa UEFA, asta înseamnă să terminăm matematic înaintea Astrei. Pe urmă mai există şi celelalte, inclusiv marea dorinţă de a ieşi campioni cu juniorii, cu cei mari şi cu cei mici, campioni la juniori sub 19 ani înseamnă prezenţa lor în competiţia europeană Youth League, aşa cum am fost anul trecut. Repet, obiectivul nostru este să ne prezentăm cât mai bine (n.r. - la U19), în campionat am câştigat meciul tur cu CFR Cluj, ca o ironie a sorţii, iar sâmbătă jucăm meciul retur la Cluj, cu o zi înainte de meciul echipelor de seniori joacă şi juniorii pentru calificarea în finala campionatului. E important de ştiut lucrul acesta, pentru că noi avem trei jucători care sunt în lotul echipei mari, pe Băluţă, Măţan şi Drăguş, care fac parte din grupa de vârstă sub 19 ani şi care probabil vor întregi lotul cel puţin pentru finala campionatului, dacă ne vom califica, dacă nu vor juca şi în semifinala de sâmbătă".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-15

In legatura cu acest articol...

LPF a decis ziua şi ora. Când se va juca TITLUL în Liga 1
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE