2020-02-17 23:57

Cutremur în Liga I

 |  17:55
Cutremur în Liga I

* Victor Piţurcă s-a contrat cuGigi Becali şi a părăsit Steaua împreună cu restul staff-ului

* Mihai Stoica a părăsit Unirea Urziceni după o ceartăcu patronul Dumitru Bucşaru

* Fanii dinamovişti îşi suspectează favoriţii căeşecul de la Hajduk a fost premeditat

* Gheorghe Chivorchian a demisionat de la FC Timişoara

* Spaniolul Lopez Caro nu mai este în graţiile luiAdrian Porumboiu după trei meciuri consecutive fără victorie.

În decurs de numai o săptămână, la Steaua şi UnireaUrziceni au avut loc schimbări majore din cauza unor conflicte cu patronii,tensiunea e ca la e acasă la Timişoara şi Dinamo, în timp ce alte formaţii sepregătesc deja de debarcarea antrenorilor.

Unirea Urziceni - Salarii neplătite, MM demis, Levy decis să plece

Vicecampioana a dat tonul scandalurile de proporţii. Cucâteva zile înainte de returul cu Zenit, patronul Bucşaru le-a promisjucătorilor că le va achita restanţele financiare pe ultimele trei luni, însăelevii lui Ronny Levy au şi în prezent conturile goale. “Patronuls-a purtat ca nişte gunoaie cu noi”, a răbufnitBrandan. Managerul Mihai Stoica le-a luat apărarea în faţa luiBucşaru, dar s-a trezit că a fost demis din funcţie. Cel mai probabil,tehnicianul israelian îl va urma în maximum trei zile. În plus, toţi jucătoriiîşi vor depune memorii pentru a deveni liberi, iar aceste condiţii, şansele caUnirea să încheie acest campionat sunt infime.

Dinamo, FC Timişoara – acuze de jocuri necurate în cupele europene

Cele două formaţii s-au făcut de râs în turul III alLigii Europa, chiar dacă bănăţenii au reuşit în cele din urmă să se califice înplay-off. Câinii din Ştefan cel Mare au pierdut cu 3-0 la Hajduk Split, lacapătul unui joc penibil. În urmă cu două zile, site-ul fanilor dinamovişti,dinamomania.net, a aruncat bomba: un grup de suporteri, care a preferat sărămână acasă, a pariat pe scor corect 3-0 pentru croaţi, câştigând astfel baniinecesari pentru achiziţionarea microbuzului dorit. Coincidenţă sau nu,conducerea a anunţat că nu va lua nici o măsură pecuniară împotriva jucătorilorpentru comportamentul lor din teren.

La Timişoara, caz similar. După 2-1 în Finlanda,alb-violeţii aveau cotă 1,01 pentru calificarea în play-off în faţa anonimilorde la Mypa-47. La pauză, şoc. 3-0 pentru pescari pe Bega. Apropiat al echipei,profesorul Jackie Ionescu, a lansat o ipoteză-şoc. “Sunt în sistem, în cerc. Rezultatul se poate întoarce, dar cu condiţiasă fi fost prevăzut rezultatul la pauză”, spunea acesta la pauză. Final, 3-3,şi Timişoara a ajuns în play-off. Sâmbătă, preşedintele Gheorghe Chivorchianşi-a anunţat demisia de la club, invocând probleme familiale.

FC Vaslui - Lopez Caro, pe făraş

Doar o lună pare să fi durat povestea de dragoste dintreFC Vaslui şi fostul tehnician al lui Real Madrid, Juan Ramon Lopez Caro. Cuspaniolul pe bancă, galben-verzii nu au obţinut nici o victorie în primele treietape, iar patronul s-a declarat extrem de nemulţumit de noile achiziţii, toaterealizate la cererea antrenorului. Porumboiu i-a atacat făţiş pe jucătorii ceruţi de Caro, în frunte cu vedeta Rivas: “Amdat o căruţă de bani pe jucătorii ceruţi de tehnician, dar aunumai fiţe în cap. Ei cred că aici s-a răsturnat carul cu proşti”. E posibil ca meciul de etapa viitoare, cu FC Braşov, să fie decisivpentru soarta spaniolului. Varianta visată de Porumboiu este Gheorghe Hagi.

Steaua - Piţurcă a plecat, începe Apocalipsa

Două luni a durat pactul de neagresiune dintresuporterii Stelei şi Gigi Becali. Victor Piţurcă şi-a prezentat ieri-dimineaţădemisia împreună cu restul staff-ului său, iar fanii anunţă un adevărat războiîmpotriva patronului. Nemulţumit de ieşirile totmai dese ale lui Becali, fostul selecţioner i-a impus acestuia mai multe clauzeîn contract, majoritatea legate de ieşirile publice. Dacă le-ar fi încălcat,patronul trebuia să scoată din buzunar câteva milioane de euro drept daunemorale. Cum Becali nu a acceptat, Piţurcă nu s-a mai prezentat la meciul desâmbătă cu FC Braşov (scor 1-1), iar ieri-dimineaţă şi-a luat ieri lucrurile dela stadion şi a demisionat împreună cu restul oamenilor aduşi de el."Piţurcă a luat staff-ul, a plecat şi atât. Pentru ce să îl mai conving săse întoarcă, caut alt antrenor!", a anunţat Becali. În schimb, fanii îlconsideră principalul vinovat şi anunţă un nou val de critici la adresa sa. “Vafi război”, anunţă aceştia. Ca un scut deapărare, conducerea Stelei vrea să anuleze pentru al doilea an consecutivabonamentele.

Universitatea Craiova - Probleme mari financiare

Adrian Mititelu se confruntă cu mari dificultăţi dinpunct de vedere financiar, iar ultima lovitură primită este chiar din parteaziarului pe care îl patronează. Nu mai puţin de 20 de persoane au demisionat dela Ediţie Specială din cauza restanţelor financiare vechi de peste cinci luni,iar zilele trecute, chiar şi boss-ul Craiovei ar fi scris ştiri pentru site-ulpublicaţiei. Şi la club e o situaţie asemănătoare, jucătorii şi oficialiinefiind plătiţi cu lunile.

Astra Ploieşti - Pleacă Stoichiţă?

Adus în această vară cu surle şi trâmbiţe, MihaiStoichiţă are ca obiectiv calificarea în cupele europene, însă jocul echipei şirezultatele din primele etape nu s-au ridicat la nivelul aşteptat de patron.Ioan Neculae este nemulţumit de felul în care Astra s-a prezentat până acum şi dacăsituaţia nu îşi va reveni rapid, va lua cel mai probabil decizia de a-l înlocuipe cel poreclit Lippi.

Universitatea Cluj – Walter ameninţă cu retragerea

Dezamăgiţi de jocul submediocru al favoriţilor dinprimele etape, suporterii i-au cerut socoteală antrenorului Marian Pană,cerându-i să renunţe până nu e prea târziu pentru Universitatea. Peste 50 defani s-au prezentat la unul dintre antrenamentele echipei pentru a-l apostrofape tehnician. "Nu mai pot. Deja totul a atins o limită. Nu înţeleg cum omână de fani conduce alte zeci de mii. Să fie clar pentru toată lumea, Pană nupleacă! Repet, nu ştiu de unde atâta înverşunare din partea unor fani. MiticăDragomir zicea că s-ar putea să se retragă 6-7 echipe, eu cred că s-ar putea săfim noi primii", a spus Florian Walter.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE