2019-10-23 03:38

Da’ cu Țucudean ce ați avut?

 |  15:56
Da’ cu Țucudean ce ați avut?

Pe 3 decembrie va fi acordat trofeul de fotbalistul român al anului 2018. Au fost nominalizaţi Ciprian Tătăruşanu, Răzvan Marin şi Alexandru Mitriţă. Nu și pe George Țucudean. Veste l-a iritat teribil pe vârful CFR-ului, Iar cifrele îI dau dreptate golgheterul din sezonul trecut.

Întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, pe cine vede jucătorul anului în România, Ţucudean a răspuns scurt și la obiect: “Pe mine. Eu merit să fiu jucătorul anului. Păi am câştigat campionatul, am câştigat titlul de golgheter şi Supercupa României şi nici măcar nu am fost printre cei trei nominalizați. Ce, trebuie să câştig campionatul mondial ca să mă pună?"s-a întrebat, ironic, atacantul CFR-ului.

În cazul lui Ciprian Tătăruşanu şi Răzvan Marin lucrurile în această privință sunt ok, ambii jucând titular la echipe bune, ca Nantes și Standard Liege, însă Mitriță nu avea cum să îi ia fața lui Țucudean. Și asta pentru că, la capitolul trofee interne în acest an, Ţucudean are în palmares titlul şi Supercupa, în timp ce Mitriță și-a trecut în cont doar Cupa României. La capitolul goluri marcate în sezonul trecut, atacantul din Gruia a reuşit 15 goluri şi a terminat, la egalitate cu stelistul Harlem Gnohere, în topul marcatorilor din Liga 1, în timp ce Mitriţă a înscris de doar 12 ori.

În actualul sezon, olteanul a fost mai inspirit, cu 10 goluri, faţă de cele 8 ale lui Ţucudean, dar afotbalistul grupării ardelene a punctat de trei ori în tricoul naționalei în 2018.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE