2019-07-24 12:03

DACĂ ȘI CU PARCĂ. Contra: Nu ne-am fi făcut de rușine la Mondial. Burleanu: Ne calificam din faza grupelor

 |  12:37
DACĂ ȘI CU PARCĂ. Contra: Nu ne-am fi făcut de rușine la Mondial. Burleanu: Ne calificam din faza grupelor

Selecţionerul Cosmin Contra e puțin mai pesimist decât Răzvan Burleanu, șeful FRF fiind de părere că România ar fi ieșit din grupe la Mondialul din rusia. “Guriță” a declarat că naţionala României doar că nu s-ar fi făcut de ruşine dacă ar fi participat la Cupa Mondială. Ghinion! Tricolorii nu sunt nici la acest turneu final, continuând absența îndelungată de la competiția supremă.

"Cred că nu ne-am fi făcut de ruşine. Am văzut echipe mai slab cotate ca noi sau din alte puncte de vedere, care au făcut meciuri foarte bune. M-a surprins eliminarea Poloniei, mă aşteptam la mai mult de la ei. Am declarat înainte că Suedia va fi surpriza acestui CM, până acum este una dintre ele, este prima în grupă", a declarat Contra la Digisport Matinal.

"Cu siguranță echipa națională a României ar fi avut loc la Cupa Mondială. Dacă ar fi fost acolo, România ar fi avut șanse foarte mari să se califice după faza grupelor. Cel puțin la cum arată azi competiția. Este o realitate faptul că nivelul Cupei Mondiale nu este foarte înalt, pentru că jucătorii sunt foarte obosiți. Mă aștept ca ediția din 2022, care se va desfășura iarna, în Qatar, să ne arate o altă față, pentru că jucătorii vor fi la capacitatea lor maximă", a spus Burleanu acum câteva zile, conform Pro X.

Antrenorul naționalei României a vorbit şi despre Serbia, adversara tricolorilor din Liga Naţiunilor: "Am văzut forţa Serbiei în a doua repriză cu Brazilia. Trebuie să nu ne gândim doar la faptul că a fost eliminată, ci la evoluţia Serbiei. Serbia rămâne o echipă puternică în Europa, cu jucători care te pot pune oricând în dificultate. Are şi minusuri acelea trebuie să le vedem noi. Vom vedea ce se va întâmpla cu antrenorul, cu unii jucători, până la ora jocului cu noi ne vom da seama".

Reprezentativa României va debuta în toamnă în Liga Naţiunilor, noua competiţie UEFA.

Programul meciurilor este următorul:

7 septembrie: România - Muntenegru (stadion "Ilie Oană", Ploieşti), Lituania - Serbia (ora 21:45)

10 septembrie: Serbia - România, Muntenegru - Lituania (ora 21:45)

11 octombrie: Lituania - România, Muntenegru - Serbia (ora 21:45)

14 octombrie: România - Serbia (Arena Naţională, ora 16:00), Lituania - Muntenegru (ora 21:45)

17 noiembrie: Serbia - Muntenegru (ora 16:00), România - Lituania (ora 21:45) - stadion "Ilie Oană", Ploieşti

20 noiembrie: Serbia - Lituania, Muntenegru - România (ora 21:45).

Foto: frf.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE