2020-07-10 16:20

Dacian Cioloș, la discuţii cu foști campioni mondiali și olimpici despre sportul românesc

 |  07:41
Dacian Cioloș, la discuţii cu foști campioni mondiali și olimpici despre sportul românesc

Premierul Dacian Cioloș a precizat joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a discutat cu mai mulți foști campioni mondiali și olimpici despre măsurile care trebuie luate pentru salvarea sportului românesc şi pentru a aduce copiii mai aproape de educaţia fizică.

"Foștii campioni ai sportului românesc mi-au prezentat azi mai multe propuneri pentru a aduce copiii mai aproape de educația fizică, cel mai bun tratament preventiv pentru sănătate fizică, morală, socială, dar și sămânța ambiției și spiritului competițional. Mi-au atras atenția că este nevoie de o campanie amplă de informare a părinților și medicilor pentru a stopa practica scutirilor medicale dacă ne dorim copii sănătoși. Marii campioni mi-au vorbit și despre nevoia revenirii la campionatele sportive în școli pentru a avea o bază mai mare de selecție a viitorilor campioni", a scris Dacian Cioloș.

Premierul a mai spus că a primit propuneri clare din partea fostelor glorii ale sportului.

"Am primit propuneri clare de la acești oameni care au adus glorie țării, oameni pe care îi respect fără rest și care mi-au vorbit fără ocolișuri despre prăpastia pe care ei o văd dacă nu facem ceva pentru salvarea sportului românesc. M-a impresionat faptul că foștii mari campioni se gândesc și susțin viitorul României, nu cu măsuri luate de azi pe mâine, ci cu propuneri pe termen lung, pentru o societate sănătoasă și o țară valoroasă sportiv", a completat premierul Dacian Cioloş.

La întâlnirea cu prim-ministrul de la Palatul Victoria au participat Ivan Patzaichin, Ana Pascu, Ilie Năstase, Elisabeta Lipă, Andreea Răducan, Cristian Gațu, Carol Corbu, Pierre de Hillerin și Tudor Bompa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-04Parerea ta...

ANONIM
04 Noi 2016

Felicitari. d-le Ciolos. pentru atentia pe care o. acordati sportului romanesc.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE