2020-02-24 07:52

Daniel Ghiţă şi Raul Cătinaş la "Încleştarea titanilor" din K-1

 |  18:24
Daniel Ghiţă şi Raul Cătinaş la "Încleştarea titanilor" din K-1

Românii Daniel Ghiţă şi Raul Cătinaş se vor bate în semifinale K-1 de laSeul pentru un loc în marea confruntare de la Yokohama, acolo unde se întâlnesccei mai buni opt luptători ai celui mai spectaculos sport de contact.

Iniţial, doar Ghiţă fusese anunţat că va lua parte la una dintre cele maiputernice gale din K-1, însă Raul Cătinaş a profitat în ultima clipă de faptulcă starul Badr Hari, vicecampion mondial, nu a mai primit dreptul de aparticipa din cauza problemelor pe care le are cu legea în Olanda.

“Iron”Cătinaş (22 de ani), care va fi cel mai tânăr participant la gală, are chiar şio şansă mare de a se califica în marea finală, deoarece adversarul său va fi undebutant în stilul K-1, bielorusul Andrei Arlovski, care a primit un wild-carddin partea organizatorilor.

Calificat pentru al doilea an la Seul, Ghiţă va întâlni tot un olandez, peErrol Zimmerman, cel care în luna mai l-a făcut KO în doar 30 de secunde peCătălin Moroşanu la gala de la Bucureşti. Cum în 2009 s-a bătut cu nimeni altuldecât campionul Semmy Schilt, fostul SPP-ist s-a declarat mulţumit. “Trebuie să câştig pentru a fi primul român care intră în primii opt dinlume. Mă bucur că pot reprezenta România acolo”, a afirmat Ghiţă.

Şi CătălinMoroşanu putea să fie la Seul, deoarece a obţinut nu mai puţin de 15.000 devoturi în sondajul organizat de K-1 pe site-ul competiţiei pentruwild-card-uri. Deşi Moartea din Carpaţi s-a clasat pe locul al doilea,oficialii au decis să nu ia în considerare numărul voturilor şi l-au ales peArlovski.

Mareaabsenţă a galei de pe 2 octombrie va fi olandezul Remy Bonjaski, triplu campionmondial, şi care a renunţat la carieră în primăvara acestui an după cecontractul cu promotorii K-1 a expirat. Chiar şi aşa, din ring nu vor lipsiSemmy Schilt, Alistair Overeem sau Jerome Le Banner.

Programul meciurilor:

Ruslan Karaev - Tyrone Spong

Andrei Arlovski - Raul Cătinaş

Gokhan Saki - Freddy Kemayo

Errol Zimmerman - Daniel Ghiţă

Ewerton Teixeira - Peter Aerts

Semmy Schilt - Hesdy Gerges

Jerome Le Banner - Kyotaro

Alistair Overeem - Ben Edwards


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-10-21

Mai multe imagini:
Daniel Ghiţă şi Raul Cătinaş la 'Încleştarea titanilor' din K-1
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE