2020-02-28 14:30

Dayro Moreno: „Am trăit momente îngrozitoare la Steaua”

 |  16:55
Dayro Moreno: „Am trăit momente îngrozitoare la Steaua”

Fostul atacant al Stelei s-a arătat dezgustat de perioadapetrecută la Steaua şi spune că nu s-ar mai întoarce niciodată în fotbalul românesc,deoarece s-a plictisit groaznic în ţara noastră. Singura amintire cât de câtplăcută a columbianului este prezenţa cu Steaua în grupele Ligii Campionilor,acolo unde a avut ocazia să întâlnească cei mai buni jucători din lume.

„Nu m-aş mai întoarce niciodată în România. Fotbalul deacolo nu este pentru mine, nu am reuşit deloc să mă acomodez în anul în care amstat în România. M-am plictisit”, a spus Dayro în presa columbiană.

Mijlocaşul adaugă că a petrecut un an catastrofal la Steaua,perioadă pe care vrea să o uite cât mai repede: „Am rămas cu foarte puţin dinexperienţa de la Steaua. Am trăit momente îngrozitoare acolo. Nu îmi place sămai vorbesc despre această echipă, nu am amintiri deloc plăcute”.

Dayro Moreno a rămas, după afirmaţiile sale, cu un singurmoment plăcut în tot timpul petrecut la echipa din Ghencea, atunci când echipaa evoluat în grupele celei mai prestigioase competiţii intercluburi a Europei.„Poate singura experienţă frumoasă de acolo este că am jucat în LigaCampionilor. Este puţinul pe care mi-l voi aminti de la acest club. A fostfoarte bine pentru mine că am întâlnit cei mai buni jucători din lume. Amtricouri de jucători de la toate echipele pe care le-am întâlnit în grupeLigii. Cel mai important este cel al lui Mark Van Bommel, de la Bayern München,echipa care a jucat finala în această ediţie, de asta îl apreciez atât de mult.Poate şi el mai are tricoul meu”.

Moreno a maisubliniat că a avut mare noroc că în România erau alături de el conaţionaliisăi Robinson Zapata şi Juan Carlos Toja. “Mulţumesc lui Dumnezeu, că erau acoloamândoi. Ne-am ajutat foarte, dar şi ceream mult unii de la alţii şi era concurenţăîntre noi".

Columbianula fost transferat în iarna lui 2008 la Steaua contra sumei de 2 milioane deeuro, alături de Pepe Moreno, Habibou şi peruanul Mendoza. Adus pentru a finoul golgheter al Stelei, acesta nu a reuşit să se acomodeze cu fotbalul dinRomânia. Deşi a fost la început idolul tribunelor din Ghencea, Dayro a avutevoluţii din ce în ce mai slabe, ceea ce a dus la trimiterea la echipa a doua învara anului trecut. În perioada petrecută la prima echipă, mijlocaşul a bifat55 de meciuri şi a reuşit să marcheze de 13 ori.

În iarnatrecută, columbianul a forţat mâna conducătorilor stelişti şi a întărziatintenţionat la reunirea lotului, fapt ce i-a înfuriat pe aceştia. După ce a revenitîn Ghencea, l-a convins până la urmă pe Gigi Becali să-i ofere dezlegareacontra sumei de jumătate de milion de euro. S-a întors în ianuarie 2010 la OnceCaldas, acolo unde a devenit alt jucător. Golurile pe bandă rulantă pe carele-a marcat pentru formaţia columbiană l-au adus în vizorul mai multor cluburimari din Argentina, printre care şi Boca Juniors.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE