2019-05-26 08:19


De-a râsu plânsu. Tade s-a operat pe BANII lui Dinamo, iar acum clubul i-a REZILIAT contractul

 |  14:59
De-a râsu plânsu. Tade s-a operat pe BANII lui Dinamo, iar acum clubul i-a REZILIAT contractul

Clubul Dinamo a ajuns vacă de muls bani pentru pseudo-fotbaliști. Transferat recent la solicitarea expresă a lui Mircea Rednic, atacantul Gregory Tade n-a apucat să bifeze decât câteva zeci de minute într-un amical în tricoul lui Dinamo, după i-a recidivat o leziune la menisc.

Dus pe la controale în țară și Turcia, la sponsorul medical al “câinilor”, Tade a fost obligat să se opereze. Și asta pe banii lui Dinamo, care i-a mai achitat și banii pe o lună, adică 6.000 de euro, iar acum clubul alb-roșu i-a reziliat contractul, deoarece perioada de recuperare a fotbalistului francez va dura în jur de 3-4 luni.

“S-a ajuns la o înţelegere cu Tade, a fost un băiat înţelegător. Din păcate nu s-a putut. S-a accidentat şi nu avem timp să aşteptăm trei-patru luni cât va dura recuperarea lui. El a fost plătit la zi, a fost plătită operaţia şi asta a fost, s-a ajuns la rezilierea contractului, asta a fost. A înţeles şi el situaţia, că nu este una bună nici pentru noi nici pentru el. Ne-am strâns mâna şi ne vedem fiecare de drumul lui”, a declarat directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-19

TAGURI: gregory tade, dinamo, contract reziliat, accidentare, operat, bani
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri