2020-01-24 08:20

De ce nu joacă STOIAN? Gigi Becali a spus TOT

 |  19:40
De ce nu joacă STOIAN? Gigi Becali a spus TOT

Adus cu surle şi trâmbiţe din fotbalul italian, Adrian Stoian a intrat uşor, uşor în dizgraţia lui Gigi Becali după evoluţiile mediocre din puţinul timp petrecut în tricoul roş-albastru. Mijlocaşul jucat jenant cu Dunărea, a fost doar rezervă în partida cu Hermannstadt, iar la meciul din deplasare cu Concordia Chiajna nu a mai prins nici măcar lotul.

Becali recunoaşte că a fost dezamăgit de modul în care s-a prezentat Stoian în meciul cu Dunărea, dar spune că Teja îi va mai acorda acestuia o şansă şi sunt mari şanse ca mijlocaşul să intre. Dar nu duminică cu CSU Craiova, ci peste două etape, la meciul cu Voluntari. Se zvoneşte totuşi că Stoian nu înghite uşor acest tratament şi în cazul în care nu va juca mai mult în viitorul apropiat, va cere rezilierea contractului.

"Pe mine m-a dezamăgit Stoian, da, dar e problema lui Teja. Trebuie să-l mai verifice el. De fapt, o să-i verifice pe rând. Cu Voluntariul, probabil, îl veţi vedea, pentru că mi-a spus Mihai că face o rotaţie până când va cristaliza 11-le de bază. Eu o să vă spun de ce nu mi-a plăcut Stoian, ca să nu mai zică lumea nu ştiu ce. Noi am luat, şi toată lumea l-a lăudat, un mijlocaş central. Un mijlocaş central care trebuie să verticalizeze, să joace în faţă. Dacă fugi de joc şi pasezi numai în spate...", a declarat, la Pro X, Gigi Becali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE