2020-04-10 03:02

Decăderea unui (alt) fotbalist român. Unde a ajuns să joace Dorin Rotariu

 |  16:43
Decăderea unui (alt) fotbalist român. Unde a ajuns să joace Dorin Rotariu

FC Bruges a anunţat, vineri, oficial, că a ajuns la un acord cu gruparea Astana din Kazahstan pentru transferul definitiv al internaţionalului Dorin Rotariu. În Kazahstan, aţi auzit bine, Rotariu va lupta la titlu în Kazahstan. În urmă cu doi ani, Rotariu avea o cotă de 4-5 milioane de euro, dar s-a ales praful de cota sa cu acest transfer. Astfel el se alătură altor zeci sau poate sute de fotbalişti români care s-au ratat definitiv la puţin timp după ce s-au transferat în străinătate.

“Atacantul român va juca la cvintupla campioană a Kazahstanului”, se arată pe site-ul oficial al FC Bruges.

Rotariu a fost achiziţionat de FC Bruges în 2017, de la Dinamo, pentru 2,7 milioane de euro. 

Fostul dinamovist a fost împrumutat în prima parte a sezonului de Club Brugge la Alkmaar, însă nu s-a integrat în lotul formaţiei din Olanda. A fost împrumutat la Mouscron în  urmă cu un an, unde a avut evoluţii destul de bune sub comanda lui Mircea Rednic.

Rotariu a fost aproape în această iarnă de liga a doua germană, unde Arminia Bielefeld l-a dorit, însă nu a trecut vizita medicală. ”Din cauza unor anomalii observate la vizita medicală, nu se va mai realiza acest transfer”, a anunțat Daniel Mucha, purtătorul de cuvânt al germanilor.

S-a vorbit apoi despre o revenire în Liga 1, unde FCSB, CSU Craiova şi Dinamo l-au dorit, însă prioritar pentru fotbalist a fost un contract în străinătate pe bani mai mulţi decât în România. A obţinut ce a vrut până la urmă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE