2020-08-05 02:43

Decizia Simonei Halep de a renunța la colaborarea cu Wim Fissette a stârnit o serie de controverse

 |  13:40
Decizia Simonei Halep de a renunța la colaborarea cu Wim Fissette a stârnit o serie de controverse

Decizia Simonei Halep de a renunța la colaborarea cu antrenorul Wim Fissette a stârnit o serie de controverse şi i-a luat prin surprindere și pe jurnaliștii americani de pe site-ul Sports World News. "Simona Halep este imposibil de antrenat?”, s-au întrebat aceştia.

Citeşte şi:  

„Și-a părăsit ultimul antrenor după ce a urcat de pe locul 10 în clasamentul WTA, până pe 3 în lume, totul în doar zece luni", se precizează pe site-ul Sports World News.

Încercând să găsească o explicație pentru renunțarea la antrenorul Wim Fissette, jurnaliștii americani au precizat că Simona Halep ”poate a realizat că rezultatele reprezintă și rodul motivației sale”.

Simona Halep a dezvăluit în urmă cu câteva zile că a renunţat la colaborarea cu antrenorul Wim Fissette. 

Antrenorul belgian Wim Fissette a declarat, referitor la decizia Simonei Halep de a înceta colaborarea cu el, că românca s-a lăsat influenţată de anturaj. Fissette a mai spus că Simona s-a schimbat foarte mult în acest an, devenind dintr-o fată "timidă" o vedetă mondială.

"Am avut un sezon bun, totul a fost la înălţime. Dar ea nu s-a simţit comfortabil în această situaţie. Mai ales ţinând cont de comunicare, i-a fost greu. Nu e niciodată simplu cu un antrenor străin. Eu nu am putut fi tot timpul la Bucureşti. Iar când am fost, ea a trebuit să aibă grijă de mine, cu hoteluri şi altele. Am avut un an extraordinar împreună şi pentru mine nu era nicio problemă să continui să lucrez în aceleaşi condiţii, dar am simţit că ei îşi doreau o echipă română completă. În final situaţia a fost dificilă pentru ea. Avea nevoie de cineva acasă la ea. Ea a fost influenţată de anturaj. Deşi am avut o bună relaţie cu echipa şi cu familia ei", a spus Wim Fissette, potrivit sport.be.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE