2020-07-05 04:03

DECIZIE. Au fost SISTATE definitiv căutările avionului DISPĂRUT în care se afla fotbalistul Emiliano SALA

 |  18:12
DECIZIE. Au fost SISTATE definitiv căutările avionului DISPĂRUT în care se afla fotbalistul Emiliano SALA

Autorităţile au încetat căutările avionului dispărut luni seară în care se afla fotbalistul Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson. Poliţia din Guernsey a emis un comunicat prin care anunţă că vor fi încetate căutările, după ce nu a fost găsită nici o urmă a lui Emiliano Sala şi a pilotului din aeronava care a dispărut luni seară de pe radare, scrie Mediafax.

"În ciuda eforturilor noastre, a echipelor din Marea Britanie şi Franţa, care au acoperit o suprafaţă de circa 1700 de metri pătraţi, nu a fost găsită nici o urmă a avionului, a pilotului (n.r David Ibbotson) sau a pasagerului (n.r Emiliano Sala).

Operaţiunea s-a desfăşurat fără încetare, iar cele trei avioane şi cinci elicopetere pe care le-am avut la dispoziţie au survolat timp de 80 de ore deasupra zonei. Două bărci de salvare au fost folosite şi desigur am beneficiat şi de asistenţa a numeroase bărci de pescari.

Am revizuit toate informaţiile pe care le-am adunat şi am luat această decizie foarte grea, de a înceta operaţiunea de căutare. Şansele ca cei doi să fie în viaţă sunt extrem de mici.

Gândurile noastre se îndreaptă spre familiile celor doi, care trec printr-o perioadă extrem de dificilă.

A fost o operaţiunea extrem de dificilă, coordonată de la baza din Guernsey. Dorim să le mulţumim celor care s-au implicat în această operaţiune de căutare. Ultimul avion care a căutat semne lăsate de cei doi a aterizat în urmă cu puţin timp la bază. Cazul rămâne deschis şi vom continua să cercetăm zona în timpul programului obişnuit. Căutarea va continua pentru totdeauna", se arată în comunicatul Poliţiei locale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-24

In legatura cu acest articol...

NOI DETALII despre avionul DISPĂRUT, în care se afla fotbalistul Emiliano Sala

Avionul privat în care se afla fotbalistul Emiliano Sala a fost dat dispărut
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE