2019-07-16 07:40

Decizie BOMBĂ luată de Mircea Lucescu

 |  18:17
Decizie BOMBĂ luată de Mircea Lucescu

Mircea Lucescu (73 de ani) a retrogradat cu naţionala Turciei din Liga B a Ligii Națiunilor, iar fanii turci, presa și conducerea federației nu-l mai doresc pe tehnciainul român pe banca primei reprezentative

Jurnaliștii de la Sabah au aflat de o mutare incredibilă. Il Luce ar urma să părăsească cât de repede postul actual și să dea curs ofertei venite de la Federaţia Române de Fotbal, de a deveni consilierul  lui Răzvan Burleanu. Anunţul pare unul foarte surprinzător, având în vedere că Lucescu l-a susținut în zadar pe Ionuţ Lupescu la alegerile de anul acesta de la șefia FRF. Dacă știrea bombă oferită de presa turcă s-ar adeveri, deși ziariștii de pe malul Bosforului fabulează de foarte multe ori, Mircea Lucescu ar pune astfel stop prestigioasei sale cariere de antrenor, în care a trecut pe la Corvinul Hunedoara, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter Milano, Galatasaray, Beşiktaş, Şahtior Doneţk şi Zenit sunt echipele din CV-ul lui Mircea Lucescu.

”În aceste condiţii, Lucescu senior s-ar putea întoarce în fotbalul românesc. Îmi e greu să cred că ar putea veni la FRF ca manager, dar am văzut atâtea împăcări în fotbal că nu mă mai miră nimic", a spus Ciprian Marica la ProSport LIVE.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE