2020-07-09 15:29

Decizie de ULTIMĂ ORĂ a lui Ionuţ Lupescu în legătură cu candidatura la ALEGERILE de la FRF

 |  14:15
Decizie de ULTIMĂ ORĂ a lui Ionuţ Lupescu în legătură cu candidatura la ALEGERILE de la FRF

În plin tir de acuze venite din partea lui Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi-a depus marţi, oficial, dosarul de candidatură la algerile pentru şefia FRF, scrutin care va avea loc pe 18 aprilie. Fostul component al Generaţiei de Aur a postat cu această ocazie şi un mesaj pe o reţea de socializare care să certifice depunerea candidaturii sale.

"Dragi prieteni, azi am depus, la sediul FRF, documentele necesare pentru a intra oficial în competiţia pentru funcţia de preşedinte. Pentru mine această competiţie trebuie să genereze o ofertă de programe, idei şi soluţii mai bune pentru viaţa fotbalului românesc şi pentru naţionala Romaniei. Am pornit pe acest drum ştiind că voi fi jignit şi atacat.

Eu nu voi vorbi despre ei, ci despre soluţii manageriale învăţate atât ca sportiv, cât şi în cel mai înalt for european de fotbal, UEFA. În discuţiile faţă în faţă cu persoanele abilitate să voteze la viitoarele alegeri vorbesc exclusiv despre soluţii. Vă mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi arăt-o şi vă asigur că voi rămâne la fel de decent şi serios ca şi atunci când reprezentam România în calitate de sportiv!", este mesajul lui Lupescu postat pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-13



Parerea ta...

ANONIM
13 Mar 2018

JAVRELE SE INTORC INTODEAUNA LA CIOLAN....
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE