2019-09-22 21:34

Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Gică Popescu. De ce a renunţat la funcţia de CONSILIER de stat pentru organizarea EURO 2020

 |  12:43
Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Gică Popescu. De ce a renunţat la funcţia de CONSILIER de stat pentru organizarea EURO 2020

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a anunţat miercuri, printr-un mesaj postat pe o reţea de socializare, că i-a solicitat premierului Viorica Dăncilă ca să fie eliberat din funcţia de consilier de stat şi să numit consilier onorific în programul pentru organizarea Campionatului European din 2020.

“Baciul” devenise luna trecută consilier, la cererea expresă a fostului premier, Mihai Tudose, pentru pregătirea organizării de către ţara noastră a unor meciuri de la turneul final european de peste doi ani, care va avea loc şi în România. Popescu a precizat că îşi doreşte această modificare de statut pentru a nu fi plătit din bani publici, urmând să lucreze benevol.

"Marţi, am solicitat Primului Ministru eliberarea din funcţia de consilier de stat şi mutarea în cea de consilier onorific în programul care vizează organizarea Campionatului European din 2020. Singurul motiv pentru care doresc să-mi desfăşor activitatea din această poziţie este că proiectul se leagă de pasiunea vieţii mele, fotbalul, şi refuz să fiu platit din bani publici pentru contribuţia mea. Atât eu, cat si consilierii pe care îi am în echipa mea, vom lucra benevol în cadrul acestui program, pentru că este o onoare şi ne face mare plăcere. Nu cred că se poate găsi o motivaţie mai mare decât aceea să lucrezi pentru ţara ta la un eveniment de o asemenea anvergură. Pentru a nu lăsa loc interpretărilor, mi-am dorit să va transmit aici pozitia mea oficială", a scris Gheorghe Popescu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE