2020-05-31 19:12

Declaraţia “Mai bine dorm într-o cutie de carton” nu mai e valabilă. MM Stoica, prezentat oficial: ''Am aşteptat de când am plecat de aici ca să mă întorc''

 |  18:17
Declaraţia “Mai bine dorm într-o cutie de carton” nu mai e valabilă. MM Stoica, prezentat oficial: ''Am aşteptat de când am plecat de aici ca să mă întorc''

Am venit pentru că sunt convins că voi firespectat, altfel nu o făceam”, a anunţat Mihai Stoica laprezentarea sa oficială ca manager al Stelei. Totul, după un an în care s-abălăcărit cu fiecare ocazie cu patronul grupării din Ghencea.

Mai mult, MM susţine că şi-a dorit să revină la Steauaîncă din momentul în care a plecat în urma unei dispute cu Becali. "Amaşteptat de când am plecat de aici ca să mă întorc, însă nici eu mie nu îmirecunoşteam acest lucru. Am nevoie de Steaua şi o spun fără falsă modestie căşi Steaua are nevoie de mine", a explicat Stoica. “Decât să mă întorc să lucrez cu tine, mai bine dorm într-o cutie de carton”, spuneaactualul manager al Stelei în urmă cu ceva timp despre patronul Stelei.

Stoicasusţine că primele discuţii cu Becali au venit imediat după eşecul elevilor luiLăcătuş în faţa Mediaşului. "Telefonul a venit după meciul cu Gaz Metan,iar eu mă aşteptam”, a precizat acesta, care a fost prezent în faţapresei alături de Valeriu Argăseală, acelaşi pe care l-a acuzat acum trei lunică “l-ainterzis în Ghencea”.

Acesta a dezvăluit şi prima măsură luată după numirea înfuncţie. Astfel, după fiecare meci, jucătorii vor rămâne în cantonament: “Am vorbit cu băieţii şi sunt de acord. Sunt dispuşi să facă oricesacrificiu necesar”. Stoica nu a dorit să ofere detalii desprecontractul său cu Steaua, dar a afirmat că a pus doar condiţii legate derespect şi că Gigi Becali este un patron cu care se poate lucra mult mai uşordecât cu alţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-03-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE