2019-10-14 13:45

DERBY în Bănie în sferturile CUPEI ROMÂNIEI

 |  12:15
DERBY în Bănie în sferturile CUPEI ROMÂNIEI

CSU Craiova va întâlni pe teren propriu mare rivală, Dinamo, în timp ce norocul providențial al FCSB continua, trupa lui Nicolae Dică urmând va evolua în deplasare cu singura divizionară secundă, AFC Hermannstadt, în sferturile de finală ale Cupei României, conform tragerii la sorţi care a avut loc joi la Casa Fotbalului.

Partidele din această fază sunt următoarele:

CSU Craiova - Dinamo

AFC Hermannstadt - FCSB

Gaz Metan Mediaş - Astra Giurgiu

FC Botoşani - Poli Iaşi.

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Jocurile din cadrul sferturilor Cupei României vor avea loc marţi/miercuri/joi 27 februarie/28 februarie/1 martie cu începere de la ora 13:30, cu excepţia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE