2020-08-04 23:19

Derby-ul cu Spania de pe Arena Națională riscă să se joace cu porțile închise

 |  14:18
Derby-ul cu Spania de pe Arena Națională riscă să se joace cu porțile închise

Nationala Romniei risca sa dispute importantul meci cu Spania din toamnă cu porțile închise. Partida cu Ramos și compania din preliminariile EURO 2020 are mari șanse să se joace fără spectatori din cauza scandarilor xenofobe ale suporterilor romani la disputa din disputa din deplasare cu Malta.

Riscul este iminent, mai ales că fanii romani sunt recidivisti, iar UEFA are toleranță zero pentru astfel de gesture reprobabile..

"Federatia Romana de Fotbal se delimiteaza de actiunile grupului de spectatori care a luat loc in sectorul suporterilor romani la meciul din Malta de luni seara si a folosit scandari xenofobe pe parcursul jocului. FRF nu tolereaza un astfel de comportament care contravine regulamentelor in vigoare ale tuturor competitiilor sportive si care nu face cinste niciunui sustinator al nationalei Romaniei. Prin astfel de actiuni, cei responsabili ii pot priva pe toti suporterii romani de sansa de a incuraja echipa nationala de pe stadion. Federatia Romana de Fotbal le multumeste tuturor fanilor care au fost prezenti atat in Norvegia, cat si Malta, si au ales sa sustina intr-un mod civilizat echipa nationala a Romaniei", se arată în comunicatul emis, miercuri, de Federatia Romana de Fotbal.

Anul trecut, tot din cauza comportamentului huliganic al spectatorilor, tricolorii au jucat cu portile inchise meciurile cu Muntenegru si Lituania, din Liga Națiunilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE