2019-07-19 15:35

Dică a sunat ADUNAREA. Noutăți puține, incertitudini multe

 |  12:27
Dică a sunat ADUNAREA. Noutăți puține, incertitudini multe

Elevii lui Nicolae Dică s-au reunit după destul de scurta vacanță de vară. În afară de Olimpiu Moruțan, antamat de ceva vreme de la FC Botoșani, FCSB nu a venit cu nici o noutate de ultim moment. Nici măcar albanezul Qaka nu a fost prezent, el fiind învoit până pe 19 iunie după ce a fost prezent la acțiunile echipei sale naționale.

Au lipsit Denis Alibec, exclus din lot și aflat pe făraș, Filipe Teixeira, în negocieri pentru prelungirea contractului, Harlem Gnohere, în recuperare încă o lună după o operație de pubalgie, dar și internaționalii Budescu, Bălașa, Man și Nedelcu, care vor veni abia pe 19 iunie.

Pe lângă Moruțan, au fost la reunire și puștii din academia FCSB, Ștefan Cană, Robert Băciuț, Iani Stoica, Robert Ion, Daniel Toma și Cristian Dumitru

O situație aparte o reprezintă Antonio Jakolis, împrumutat sezonul trecut la Apollon Limassol, unde a înscris 5 goluri și a reușit 15 pase decisive, care ar trebui să revină la echipă. Croatul nu ar vrea să se mai întoarcă și așteaptă să gasească o altă echipă să evolueze în noul sezon.

LOTUL PREZENT LA REUNIRE

Portari: Bălgrădean, Vlad, R. Ducan

Fundași: Găman, Planic, Morais, Cană, Momcilovic

Mijlocași: Fl. Tănase, Coman, Moruțan, Băciuț, Stoica, R. Ion, Pintilii, Ov. Popescu, D. Toma

Atacant: Cr. Dumitru


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE