2019-10-17 11:13

Din ciclul, Gicu cel Grozav. Jucătorul este cu un pas și jumătate la DINAMO. Fanii au intervenit

 |  13:58
Din ciclul, Gicu cel Grozav. Jucătorul este cu un pas și jumătate la DINAMO. Fanii au intervenit

Schimbare de macaz în ceea ce-l privește pe Gicu Grozav. La doar o zi după ce dezvăluit că gruparea alb-roșie nu îi poate suporta nici măcar minimul financiar cerut, jucătorul ar fi fost până la urmă convins ca să semneze chiar de către Claudiu Niculescu. Dinamoviștii ar fi plusat până la 10.000 de euro lunar, iar fanii dinamoviști implicați în programul socios DDB (n.r. red - Doar Dinamo Bucureşti) au decis să intervină și să achite ei prima de instalare în valoare de 30.000 de euro.

"Îmi doresc să vin la Dinamo! Nu mai este nevoie să o spun. Numirea lui Claudiu Niculescu în funcţia de antrenor, contează mult pentru mine. El mă doreşte la Dinamo, eu vreau să port din nou tricoul alb-roşu...Sper să ajungem în cel mai scurt timp la o înţelegere! Sunt sigur că totul se va rezolva. Până una alta sper ca Dinamo să meargă mai departe în Cupa României, iar lucrurile se vor linişti” a declarat Gicu Grozav la Telekom Sport.

Ce spunea Gicu Grozav în urmă cu 24 de ore:

"Vreau să clarific lucrurile, ca să nu se mai speculeze pe acest subiect. Eu am cerut de la Dinamo un salariu lunar de 10.000 de euro și 30.000 de euro la semnătură. În plus, dacă vreau să plec în orice perioada de transferuri, trebuie să dau banii pe care Dinamo mi i-a dat până în momentul respectiv. Ei mi-au oferit 8.000 de euro pe lună și nimic la semnatură, chiar dacă vin liber de contract. Plus că mi-au adăugat și o clauză de 500.000 de euro ca să pot pleca. Și, «fiind băieți buni», au zis ca îmi dau 10% din suma asta dacă mă transfer. Mi-au zis că nu se poate așa ceva, că nu pot plăti nimic la semnătură. Am lăsat de la mine. Am cerut inițial 50.000 la semnătură și am scăzut la 30.000. Dar nici așa nu a fost bine. Orice jucător care ar fi în locul meu, era semnat deja cu FCSB. Asta nu vede nimeni! Am primit oferta de salariu dublă de la FCSB. Dar despre ce vorbim?! Și Hermannstadt mi-a făcut ofertă mai mare decât cea de la Dinamo. Am primit ofertă și de la CFR", a declarat Gicu Grozav pentru gsp.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE