2020-07-10 09:52

ALERTĂ în Liga 1. Căpitanul unei echipe din play-off a fost confirmat cu CORONAVIRUS

 |  13:46
ALERTĂ în Liga 1. Căpitanul unei echipe din play-off a fost confirmat cu CORONAVIRUS

Mijlocaşul argentinian al echipei FC Botoşani, Jonathan Rodriguez, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informează digisport.ro. Acest caz vine după ce, înainte de reluarea campionatului, medicul echipei a fost testat iniţial pozitiv, pentru ca apoi să testat negativ.

"Programul echipei FC Botoșani nu este în pericol. El a fost plasat în carantină de când a ajuns în România. Acum va urma procedura legală într-un astfel de caz", a spus secretarul general al LPF, Justin Ștefan, pentru Digi Sport.

Revenit în România pe 16 iunie, Rodriguez  a fost plasat în carantină pentru 14 zile. Rezultatul a fost pozitiv la ultima testare de COVID-19, astfel că argentinianul a fost internat în spital. Fiind asimptomatic, Rodriguez va sta zece zile în spital, după care va fi testat din nou.

"Testarea a fost făcută, conform normelor metodologice în vigoare, în astfel de situaţii. A fost declanşată o anchetă epidemiologică", a declarat medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani, potrivit monitorulbt.ro.

Din Argentina s-a mai întors un jucător al formaţiei botoşănene, Juan Bautista Casini.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE