2020-06-05 10:29

Dinamo a remizat cu Chindia într-un amical la Săftica. Nistor a marcat și a ieșit accidentat

 |  14:32
Dinamo a remizat cu Chindia într-un amical la Săftica. Nistor a marcat și a ieșit accidentat

Dinamo Bucureşti şi Chindia Târgovişte au încheiat la egalitate, scor 2-2 (1-1), într-un meci amical disputat, miercuri dimineaţă, cu porțile închise, la baza de pregătire de la Săftica. Partida reprezintă ultimul test pentru cele două echipe înainte de startul noului sezon din Liga 1, programat în acest week-end.

Au marcat: Dan Nistor (9-penalty), Mattia Montini (70) / Mihai Leca (40), Filip Mitrovic (65).

Capitanul dinamoviștilor, Dan Nistor, a ieșit accidentat în minutul 39, fiind înlocuit cu Robert Moldoveanu. Rămâne de văzut dacă Nistor chiar are vreo accidentare și nu e vorba de vreo strategie de păcălire a celor de la Viitorul, cu care Dinamo se întâlnește luni seară la Ovidiu, în runda inaugurală a noului sezon.

Mai trebuie remarcat și faptul că portarul “câinilor” Cătălin Straton a apărat, în minutul 29, un penalty executat de Mihai Voduţ. Toate achizițiile verii ale dinamoviștilor au evoluat în acest test, cu excepția lui Brito, care nu este pus la punct cu pregătirea fizică.

Dinamo Bucureşti în prima repriză: Straton – Moura, Klimavicius, Bejan, R. Grigore – Mrzljak, Bru – Sorescu, D. Nistor, Mihaiu – Montini.

Dinamo Bucureşti în repriza secundă: Piscitelli – Sorescu (88 G. Creţu), Klimavicius, D. Ciobotariu, R. Grigore – Mrzljak (64 D. Popa), Bru (64 I. Filip), Răuţă – Moldoveanu, Perovic, Montini (76 A. Lazăr).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE