2020-08-09 21:10

Dinamo a TRANSFERAT un jucător acuzat de BLAT într-un meci cu FCSB

 |  12:52
Dinamo a TRANSFERAT un jucător acuzat de BLAT într-un meci cu FCSB

Dinamo a anunţat, miercuri, că a semnat cu fundaşul central Florin Bejan, ultima oară la Astra Giurgiu. Jucătorul, care s-a alăturat lotului pregătit de antrenorul principal Eugen Neagoe în cantonamentul de la Săftica, are o istorie recentă interesantă, fiind acuzat de blat chiar la un meci împotriva rivalilor de la FCSB.

Cristi Balaj a vorbit şi despre felul în care Florin Bejan a fost eliminat în timpul meciului cu FCSB din sezonul încheiat, când trupa condusă pe atunci de Mihai Teja s-a impus facil cu 2-0, și în care apărarea giurgiuveană a fost comică. În minutul 74 al partidei mai sus amintite, Horaţiu Feşnic l-a trimis la vestiare pe Bejan după ce i-a acordat al doilea cartonaş galben. “Ce face Bejan la ratarea lui Man? Face fault clar întâi la Tănase, putea clar fi eliminat. Apoi are mingea la picior în careu. În loc să degajeze, nici nu știu ce face. Înainte de faza asta ar fi trebuit să fie eliminat pentru un fault. Pe urmă râde de arbitru la faultul de eliminare asupra lui Man. Nu zic neapărat că a fost blat, dar a fost dubios”, a declarat la acea vreme fostul arbitru Cristi Balaj la TV Telekom Sport. 

Dinamo a TRANSFERAT un jucător acuzat de BLAT într-un meci cu FCSB
zoom

Florin Bejan a evoluat în carieră pentru pentru Viitorul Constanţa, ASA Târgu Mureş, MKS Cracovia, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu. În sezonul trecut, fundaşul a jucat în 30 de meciuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE