2019-12-15 18:40

Dinamo şi-a VÂNDUT golgheterul cu o zi înainte de meciul cu Poli Iaşi

 |  10:26
Dinamo şi-a VÂNDUT golgheterul cu o zi înainte de meciul cu Poli Iaşi

FC Dinamo a anunţat, pe site-ul oficial, încheierea raporturilor contractuale cu golgheterul său din acest sezon, cu şase goluri şi două pase decisive. Portughezul Diogo Salomao, jucătro adus de Cosmin Contra în Ştefan cel Mare, va semna până în vară cu Al Hazem, din Arabia Saudită, echipă care se bate la retrogradare şi care antrenată de Daniel Isăilă.

Salomao a jucat în 55 de meciuri pentru Dinamo în Liga I, 35 în sezonul trecut şi 20 în această ediţie de campionat. A mai jucat în cinci partide din Cupa României şi în două din Liga Europa, împotriva spaniolilor de la Athletic Bilbao. Portughezul a marcat 15 goluri în tricoul alb-roşu, toate în campionat.

Dinamo va încasa 200.000 de euro pe Salomao, cel care intrase în ultimele cinci luni de contract, în timp ce mijlocaşul va primi până în vară 175.000 de euro la noua sa echipă, urmând ca în vară, în funcţie de evoluţia sa şi dacă Al Hazem se va salva de la retrogradare, mijlocaşul stânga să-şi prelungească înţelegerea în termeni şi mai avantajoşi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE