2019-10-17 11:32

Dinamoviștii își fac CURAJ înainte de meciul cu Ademar Leon din Liga Campionilor: Mergem acolo să câștigăm

 |  15:33
Dinamoviștii își fac CURAJ înainte de meciul cu Ademar Leon din Liga Campionilor: Mergem acolo să câștigăm

Dinamo a bifat o victorie extrem de importantă la debutul în grupa de Liga Campionilor, 26-24 cu Elverum, iar sâmbătă sunt pregătiți să furnizeze o mare surpriză, în deplasare, cu spaniolii de la Ademar Leon.

”Leon este o echipă care îşi propune să iasă din grupe, acelaşi lucru ne-am propus şi noi, dar s-a dovedit din prima etapă că este o grupă echilibrată, orice punct luat pe terenul contracandidatelor, în deplasare, este un pas înainte. Aţi văzut că Leon a facut egal la Cocks şi orice punct câştigat în Spania ne dă un avantaj, coroborat cu victoriile de pe teren propriu. Am făcut câteva vizionări, au o apărare destul de agresivă, sperăm să avem un joc bun la semicerc, în spatele lor, să îi surprindem cu apariţii ale jucătorilor fără minge în spatele apărării. Să nu mai ratăm atât de mult pentru că ratăm din situaţii clare şi, nu în ultimul rând, pentru o victorie cel mai important este să avem o defensivă foarte agresivă”, a declarat Ştefan Constantin, antrenorul lui Dinamo.

Pivotul roș-albilor, Dan Savenco, îi cunoaşte foarte bine pe iberici, el evoluând în 2011 în campionatul spaniol, pentru gruparea Balonmano Antequera: ”Am jucat şi în Spania, îi ştiu destul de bine ce înseamnă handbalul spaniol, ştim ce a însemnat Ademar la nivel european. Acum să sperăm că şi noi ne vom ridica la înălţime. Şi ei, în prima etapă, au făcut egal în Finlanda. Un avantaj că joacă acasă, orice echipă care joacă acasă are un mic avantaj, dar asta nu înseamnă că ne vom da bătuţi, nu înseamnă că nu vom merge acolo să câştigăm. Vrem să aducem a doua victorie în Champions League şi să ne bucurăm şi să demosntrăm că totuşi suntem o echipă puternică”.

“Câinii roșii” fac parte din Grupa D a Ligii Campionilor, alături de Wisla Plock, Ademar Leon, Cocks, Elverum şi Thun.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE