2020-02-23 04:26

Dinu Gheorghe: Nu mai aducem nici un atacant, aşteptăm doar un răspuns de la Urziceni pentru Maftei

 |  18:17
Dinu Gheorghe: Nu mai aducem nici un atacant, aşteptăm doar un răspuns de la Urziceni pentru Maftei

PreşedinteleDinu Gheorghe a declarat, vineri, că FC Rapid nu va mai transfera nici unatacant până la finalul perioadei de transferuri, precizând că singuraachiziţie care mai este posibilă este cea a fundaşului Vasile Maftei, pentrucare aşteaptă un răspuns de la Unirea Urziceni.

“Numai aducem nici un atacant, rămânem cu ce avem. În ceea ce îl priveşte peVasile Maftei, am făcut tot ceea ce a depins de noi pentru a-l aduce înapoi laRapid. Am făcut o ofertă concretă celor de la Urziceni şi acum aşteptămrăspunsul lor. Astăzi e ultima zi în care mai putem face transferuri, că noi,la Rapid, suntem păţiţi. Dacă vine răspunsul de la Urziceni până diseară,atunci îl legitimăm. Dacă nu, transferul lui Maftei rămâne pentru la iarnă”, aafirmat Dinu Gheorghe.

Contactattelefonic, fundaşul echipei Unirea Urziceni, Vasile Maftei, a afirmat că aajuns la un acord cu Rapid şi că transferul său depinde doar de înţelegereadintre cele două cluburi. "Eu sunt la Urziceni, mă pregătesc în continuarecu Unirea. Dacă nu se rezolvă nimic cu transferul meu, atunci mâine voi jucaîmpotriva Stelei. Eu am discutat cu cei de la Rapid, ei mă vor, eu vreau acolo,am ajuns la un acord, dar sunt ceva probleme la nivel de cluburi. Rapid şiUnirea nu au ajuns la un punct comun până acum, aşa că transferul nu esterezolvat. Aştept şi eu să văd ce se întâmplă", a declarat Vasile Maftei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE