2019-10-19 20:55

Dispută între generaţii. Mulţescu a atacat primul, Edi Iordănescu i-a răspuns pe măsură

 |  15:44
Dispută între generaţii. Mulţescu a atacat primul, Edi Iordănescu i-a răspuns pe măsură

Noul antrenor al echipei Astra Giurgiu, veteranul Gheorghe Mulţescu, a declarat, după prima şedinţă de antrenament la noua sa formaţie, că nu a văzut niciun jucător plângând după fostul tehnician, Edward Iordănescu. Acesta din urmă nu s-a lăsat mai prejos şi i-a răspuns pe măsură celui poreclit Smurdul, cerându-i să remarce că antrenează în play-off o echipă formată de la zero de către de acum fostul antrenor.

"Grupul Astra a reprezentat o adevărată familie. Ştiu ce relaţii am dezvoltat şi în ce relaţii am rămas cu băieţii mei, pentru că 90% dintre ei la iniţiativa mea au venit, iar cei 10% pe care i-am găsit acolo, i-am dorit alături de mine. Nu cred că trebuiau să fluture batiste la primul antrenament pentru a demonstra ceva (după cum aţi spus dvs), fiindcă sunt bărbaţi şi sportivi adevăraţi, nu actori. Aşa că nea Gigi M, nu e important să vedeţi jucători plângând, e suficient dacă reuşiţi să vedeţi măcar că antrenaţi în play-off, o echipa reformată de la 0. Şi cred că asta e suficient. Succes", a scris Iordănescu, pe Facebook.

Gheorghe Mulţescu a revenit, începând de meircuri, pe banca tehnică a Astrei Giurgiu. În vârstă de 66 de ani, el este la al treilea mandat pe banca Astrei, după cele din 2001-2002 şi 2012.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE