2020-05-31 20:20

Dorin Mărmăneanu, surpriza lui Andone pentru Victoria Brăneşti

 |  16:52
Dorin Mărmăneanu, surpriza lui Andone pentru Victoria Brăneşti

Numeroaseleprobleme din compartimentul ofensiv l-au forţat pe Ioan And one să apeleze, pentrupartida de luni cu Victoria Brăneşti, la jucători de la satelitul grupării dinŞtefan cel Mare.

“Fălcosul” i-aconvocat la prima echipă pe Raphael Stănescu şi Dorin Mărmăneanu, însă primuls-a aflat în această săptămână cu lotul naţionalei U-18 în cantonament şi epuţin probabil să joace în meciul cu ilfovenii.

În schimb Mărmăneanu, care se antrenează pentru prima oară sub comandalui Andone, la nouă luni după ce a fost achiziţionat de “câini” de la ACS Recaş, areşanse mari să fie inclus în lotul de 18.

În vârstă de 19 ani, Mărmăneanu este jucător de bază laDinamo II, pentru care a marcat patru goluri în 2010 şi poate evolua atât camijlocaş ofensiv, cât şi mijlocaş stânga.

Ioan Andone se confruntă cu o situaţie fără precedent înacest sezon, pentru meciul de luni, cu Victoria Brăneşti, din etapa a 16-a,neputându-se baza pe Marius Niculae, Liviu Ganea, ambii suspendaţi, şi AndreiCristea, accidentat. De asemenea, Ionel Dănciulescu are probleme medicale, darmedicii speră să-l recupereze până la ora jocului.

DorinMărmăneanu – CV

Data naşterii: 20 martie 1991

Meciuri – goluri Dinamo II: 27-4

Minute jucate la Dinamo II: 1819


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE