2020-02-21 18:22

Două medalii de aur pentru România la Mondialul de kaiac-canoe

 |  16:09
Două medalii de aur pentru România la Mondialul de kaiac-canoe

Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi au obţinut douămedalii de aur la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe care se desfăşoară înPolonia, prima în proba de canoe dublu 500 de metri, iar cea de-a doua în probade 1.000 de metri.

Pe lângă cele două medalii de aur obţinute, România amai obţinut o medalie de argint la CM de la Poznan, prin echipajul C4 masculin,format din Gabriel Gheoca, Nicolae Bogdan, Mihail Simion şi Florin Comănici.

Din păcate, la proba de canoe simplu 500 de metri, SilviuSimioncencu a terminat pe poziţia a şaptea, acelaşi loc care l-au ocupat DanCostea şi Petruş Gavrilă, în proba de kaiac dublu 500 de metri.

Deasemenea, în finală la canoe simplu 1.000 de metri, Silviu Simioncencu s-aclasat pe locul cinci, iar echipajul de kaiac patru (Traian Neagu, IustinPorcăraşu, Vasile Ştefan şi Toni Ioneticu) s-a clasat pe locul 8, tot în finalăla 1.000 de metri. La feminin, echipajul de kaiac dublu, compus din BiancaPleşca şi Irina Lauric, a încheiat cursa de 1.000 de metri pe locul 9.

Obiectivul sportivilor români la acest CampionatModial este obţinerea unei medalii, atât în probele de kaiac, cât şi în cele decanoe.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-09-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE