2020-08-10 11:43

Dragomir despre Bonetti: “Conducerea lui Dinamo a dat briciul unei maimuţe să-i bărbierească”

 |  21:00
Dragomir despre Bonetti: “Conducerea lui Dinamo a dat briciul unei maimuţe să-i bărbierească”

Dinamo a pierdut sâmbătă meciul cu Vasluiul, scor 0-1 pe Arena Naţională, iar distanţa faţă de Steaua, liderul Ligii I, a ajuns la 16 puncte. Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, aflat în conflict deschis cu Dario Bonetti, nu a ratat ocazia şi l-a făcut praf pe antrenorul “câinilor”.

Scandalul dintre cei doi a pornit de la declaraţia făcută de şeful Ligii înaintea “eternului derby”: “Dacă Dinamo pierde cu Steaua, Bonetti va fi demis!”. Italianul i-a răspuns după meci: “Preşedintele Ligii are o funcţie foarte importantă şi ar trebui să se ocupe de alte lucruri decât cele din interiorul unui club. Unul dintre ele ar fi arbitrajul, adică să nu mai aducă arbitri care fluieră aiurea! De altfel, se ştie de partea cui este Dragomir. Cum a cui? A Stelei! Ar face bine să tacă!”. Dragomir a plusat: “Dinamo oricum lua bătaie în meciul de aseară. Domnul Bonetti trebuie să ştie că eu sunt echidistant. Astfel de antrenori nu aduc nimic bun fotbalului românesc. Bonetti nu e antrenor de Dinamo”. Bonetti a trecut la baionetă şi la numit pe Mitică “găinar” într-un interviu pentru gsp.ro: “Sincer, nu s-a mai văzut nicăieri în lume ca preşedintele Ligii să atace un antrenor de club! Dar aici, în România, nu este nici o surpriză pentru că este o gaşcă puternică ce vrea să menţină puterea şi să-şi facă interesele personale! Este normal ca un antrenor ca mine, care spune numai lucruri adevărate şi care nu are interese personale, ci vrea doar binele lui Dinamo, care nu se simte sclavul acestor hoţi de găini, al acestor găinari, să fie atacat de ei pentru că le este teamă!”.

Cel mai slab antrenor

După partida cu echipa lui Porumboiu, Dragomir a răbufnit, o reacţie incredibilă chiar şi pentru fotbalul românesc.

“Dinamo trebuie să-l schimbe urgent pe Bonetti. Avem cel puţin 50 de antrenori mai buni decât el în România. Cred că Dinamo îl ţine doar ca să îl facăde râs, altfel nu-mi explic. Dacă mai rămân antrenorii ăştia, Dinamo va ajunge să se bată la retrogradare. Bonetti are o clauză în contract, că dacă pleacă trebuie să plătească 200.000 de euro, de-aia nu vrea să-şi dea demisia. (…) Nu am văzut în istoria lui Dinamo un antrenor mai slab ca Bonetti! Cred că e cel mai slab şi din ce au avut acolo la copii şi juniori. Nu am văzut niciodată Dinamo jucând atât de prost. Conducerea lui Dinamo a dat briciul unei maimuţe să-i bărbierească. Dinamo, în istoria ei, nu cred că a fost de două ori în situaţia asta. Nici la copii şi juniori nu a fost vreodată vreun antrenor atât de slab. N-am mai văzut o echipă să joace atât de prost ca Dinamo în ultimele 3-4 luni. Nu vezi nimic. Nu merită aşa ceva conducerea lui Dinamo. M-a sunat Nicolae Badea şi mi-a spus că-l va sancţiona pe Dario Bonetti, pentru că m-a atacat. Mi-a zis că nu este de acord cu asemenea atitudine. Eu i-am făcut plângere la comisii”.

Critici de la Dinu

“Bonetti a început cu Grigore la mijloc, apoi în atact apărea Dănciulescu. Au schimbat la un moment dat în 4-1-3-2. Dănciulescu a terminat meciul ca extremă dreaptă. Nu s-a înţeles chiar nimic din aşezarea echipei. Primul şut pe poartă a venit în minutul 47, iar prin minutul 80 am mai avut o ocazie. Atât! Nu are nici un fel de concept. Cum se antrenează, aşa joacă şi echipa. Antrenamentul e urcatul scărilor. Şi această atitudine... Mă gândesc cum Lucescu sau Terim, care sunt antrenori, au zburat imediat din Italia dacă au schiţat un zâmbet mai nelalocul lui...”, a declarat Cornel Dinu la Digi Sport.

Badea, despre demitere

PreşedinteleCAal lui Dinamo, Nicolae Badea, a vorbit imediat după meci  despre o posibilă demitere a lui Bonetti: “Este evident că Dinamo nu arată ca o echipă care să evolueze constant la o anumită calitate şi să se impună. Indiferent de adversar. E adevărat că Dinamo a făcut şi câteva meciuri bune. Mă refer la finala Cupei, la Supercupă, la meciurile cu Pandurii. Concluzia legată de Dario Bonetti va fi desprinsă după o evaluare, de data asta, mai profundă. În funcţie de asta din această evaluare vom putea trage concluzii. Săptămâna aceasta vom decide”.

Italianul nu pleacă

Împotriva tuturor acuzelor, tehnicianul dinamovist a afirmat că nu îşi dă demisia şi s-a arătat mulţumit de prestaţia jucătorilor lui împotriva Vasluiului: “Poţi pierde împotriva Vasluiului, nu este ultima echipă din clasament. Are valoare. Am pierdut din cauza noastră, este dificil de explicat de ce am pierdut. Sunt dezamăgit de rezultat, nu de prestaţia jucătorilor, ei s-au implicat. Sunt mulţumit de jucătorii mei. Cu siguranţă, ne putem bate la locurile 1-5, dar nu cred că ne mai putem lupta la titlu. (…) Nu-mi dau demisia, nu m-am gândit la asta! Trăiesc vremuri dificile, dar e nevoie de răbdare. Acţionarii pot face tot ce doresc, dar sunt multe persoane negative în jurul clubului care nu mă vor la Dinamo”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639582-08-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE