2019-10-23 21:51

DRAMĂ. Marele PELE abia se mai mișcă

 |  15:44
DRAMĂ. Marele PELE abia se mai mișcă

Fostul mare jucător brazilian, legendarul Pele, abia se mai mișcă. Picioarele sale, care în trecut au făcut magie pe terenul de fotbal, l-au sabotat aproape de tot. La ultimul eveniment la care a participat în țara sa natală, Pele, ajuns la 77 de ani, a apărut în fața publicului ajutat de un cadru metalic, deplasându-se extrem de greu.

DRAMĂ. Marele PELE abia se mai mișcă
zoom

Operat de mai multe ori în ultimii ani la coloana vertebrală, sold și genunchi, marele Pele s-a mișcat de ici colo în ultima vreme doar cu ajutorul scaunului cu rotile și a cadrului metalic. S-a zvonit chiar că acesta ar fi în stare gravă și că nu s-ar mai putea ridica din pat. Nici chiar așa, dar realitatea nu e departe și e una dură pentru ex-fotbalistul cariocas.

"Sunt bine şi vreau să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru. Am primit multe mesaje şi am văzut că mulţi s-au rugat pentru bine în lumea întreagă. Aşa am primit multă putere. Aceşti oameni m-au ajutat să mă recuperez mai repede. Este adevărat că am trecut prin 2 sau 3 operaţii", a declarat Pele, cel care a marcat în cariera sa 1.281 de goluri în 1.363 meciuri. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE