2020-08-04 21:06

Drifturi, adrenalină, maşini tunate şi fete frumoase în acest week-end la Romexpo

 |  12:47
Drifturi, adrenalină, maşini tunate şi fete frumoase în acest week-end la Romexpo

Drifturi, adrenalină, maşini tunate, demonstraţii auto şi moto şi fete frumoase se vor regăsi la Auto Total Business Show, eveniment care are loc pe 22 şi 23 iunie la Romexpo, scrie telekomsport.ro.

Pe platformele din faţa Pavilionului Central adrenalina e la ea acasă în acest week-end, cu acrobaţii periculoase, motoare superturate şi cauciucuri încinse!

ATBS alocă peste 35 000 mp sporturilor extreme pe patru sau două roţi: drift auto pus în scenă de RODRIFT, singurul club sportiv de drift din România, cu piloţi de renume, ca Imre Gabor, Răzvan Stan, Gabriel Imre, Adam Claudiu, Yazov Alexander, Radev Tzvetan, Petkov Emil sauZashev Ştefan), stunt-uri moto, competiţii de fitness tactic, adevărate exerciţii de militărie stil Boot Camp, cu trasee pe care participanţii se vor lupta pentru glorie contra-cronometru, perete de escaladă şi zonă de karting special amenajată.

Urmaşii lui Hercule, deţinători de titluri la importante competiţii de strongman, îşi vor încorda muşchii în demonstraţii cu greutăţi de sute de kilograme, sub conducerea lui Mircea Pârjol, campion naţional la culturism şi multiplu campion la strongman.

Atmosfera va fi încălzită de cele mai frumoase animatoare, concursuri de băut bere, runde de shoturi gratuite şi momente de improvizaţie muzicală la scena de freestyle (MC Chob, Pietonu’, Rafa şi Oliniutză). În zona de tunning, spectactorii vor regăsi spectaculoase maşini modificate din toate colţurile ţării – peste 100 de exponate cu sute de cai-putere şi tehnologie de top. Votul publicului va decide cea mai tare maşină tunată a ediţiei din acest an. Pentru că Auto Total Business Show este un eveniment pentru întreaga familie, se adaugă zone de joacă pentru copii şi multe alte distracţii pentru toate vârstele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE