2019-10-14 06:26

Duel cu Lugano. PROBLEME mari de lot pentru Dică. ALIBEC, în dizgrație

 |  16:01
Duel cu Lugano. PROBLEME mari de lot pentru Dică. ALIBEC, în dizgrație

Nicolae Dică se vede nevoit să treacă doar 17 jucători pe foaia de joc la meciul de joi seară cu Lugano, ultimul meci din grupa de Europa League. Totul din cauza numeroaselor accidentări. Printre absenți se numără udescu, suspendat, dar și Denis Alibec, cel care un meci joacă, unul nu. Acum se spune că e iar accidentat. Se pare însă că atacantul a intrat de tot în dizgrație și nu va mai juca în acest an, urmând a fi vândut în această iarnă.

''Este greu să facem mari schimbări pentru meciul cu Lugano, ținând cont că din cei 22 de jucători pe care îi avem pe listă cinci nu-i putem folosi, patru sunt accidentați și unul, Budescu, suspendat. Din start vom avea doar 17 inși pe foaia de joc, asta e o problemă pentru noi, dar ne vom descurca'', a afirmat Dică.

Dică a confirmat și absența lui Denis Alibec, accidentat la ultimul meci de campionat: ''Alibec are o problemă la genunchi după meciul cu Juventus București, a făcut ieri un RMN și am înțeles că nu poate să fie apt pentru jocul de mâine. De asta nici nu a făcut antrenament astăzi. Nu știm sută la sută dacă în următoarele două jocuri de campionat ne vom putea baza pe el. Depinde foarte mult și de el cât de mult își dorește să joace și cât va putea să joace, pentru că nu putem ști dacă în două sau trei zile se va face bine. Vom vedea în următoarele zile dacă el va fi apt în continuare. ''Eu aștept ca Alibec să termine acest an și vom vedea după aceea ce se va întâmpla cu el și cu ceilalți jucători, pentru că mai avem trei meciuri de disputat, foarte importante pentru noi, și nu mă gândesc acum unde va pleca jucătorul X sau Y. Important este ca jucătorii să aibă oferte la iarnă '', a spus Nicolae Dică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE