2020-05-31 14:04

DUELUL GALERIILOR. Ce pregătesc suporterii pentru meciul STEAUA-RAPID

 |  18:17
DUELUL GALERIILOR. Ce pregătesc suporterii pentru meciul STEAUA-RAPID

Suporterii celor două echipe au intrat deja în ”febra” partidei de diseară de pe ”Arena Națională”, de la ora 19:45. Ultrașii celor de la Academia Rapid, îmbrăcați preponderent în vișiniu așteptau cu mari emoții confruntarea cu rivalii din Ghencea. ”Nu am mai avut de cel puțin trei ani un astfel de meci. Ne era dor de atmosfera unui meci cu Steaua. Cu siguranță, va fi o atmosferă de sărbătoare”, a spus unul dintre suporterii grupării de lângă Grant, conform Digisport.

Așa cum au promis, fanii celor de la Academia Rapid, care s-au reunit în zona Pieței Iancului, de unde au continuat drumul pe jos până la stadiobn, au pregătit o coregrafie specială. Despre ce este vorba ne-a dezvăluit același suporter, dar care nu a dorit să-și decline identitatea. ”Va fi un show cu stegulețe, care se va desfășura pe lungimea  tututor celor trei inele de pe Arena Națională. Nu vă pot divulga chiar tot, dar va fi mare gălăgie!”.

Și cei de la CSA Steaua vor avea parte de o galerie pe măsură, așa cum au anunțat. Fanii militarilor s-au reunit la Piața Unirii iar de acolo, grupați și sub atenta supraveghere a forțelor de ordine au plecat în marș spre Arena Națională. Ei vor ocupa acolo mare parte din peluza dinspre Bulevardul Basarabiei, giuleștenii fiind plasați la peluza opusă. Și pe stadion, suporterii echipei antrenate de către Ion Ion vor derula o coregrafie pe primele două inele ale peluzei.

De altfel, pentru ca totul să decurgă conform planului, ambele galerii și-au trimis reprezentanții pe stadion cu ore bune mai devreme pentru a pune la punct cele două coregrafii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE